2777
2789
عنوان

چطوری به جا صحبت کنم؟

147 بازدید | 12 پست

نمیخوام سبک  یا خیلی سرسنگین صحبت کنم صبحت دوستانه 

با همجنسای خودم به عنوان همکلاسی  

نمیدونم کی حرف کی حرف نزنم

چ حرفی بزنم و چ حرفی نزنم؟ 

به نظرتون مثله این دخترایی که چرب زبونی میکنن فقط قربون صدقه همه میرن ادا با معرفتا پایه هارو در میارن اونطوری آدم حرف بزنه؟ 

دور ورتون همچنین شخصیتایی داشتین؟ 

وضعیت اجتماعیشون چطور بود تنها بودن یا شلوغ بود دورشون

پ ن : منظورم فقط شلوغ با همجنس و ن چنس مخالف 

عزیزم من یه استاد داشتم همیشه میگفت بیشتر سعی کنید شنونده ی خوبی باشید و حرفاتون رو ءماده کنید حلاجی کنید تو ذهنتون بعد به زبان بیارید

یه قانونی رو یادمون داد که قبل از گفتن هر حرفی سه ثانیه مکث کنید تو این سه ثانیه بهش فکر کنید قطعا تصمیم درستی میگیرید که اون حرف رو بزنید یا نه

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یه استاد داشتم همیشه میگفت بیشتر سعی کنید شنونده ی خوبی باشید و حرفاتون رو ءماده کنید حلاجی ...

عزیزم ببخشید که میپرسم 

امضاتون رو دیدم برام سوال شد

الان شما دینتون چیه 

عزیزم ببخشید که میپرسم  امضاتون رو دیدم برام سوال شد الان شما دینتون چیه

خواهش میکنم گل دختر

من زرتشتی ام

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
عههه چه جالب من تاحالا یه زرتشت ندیده بودم خودتون این دین رو انتخاب کردین یا دین خانوادگیتون هست

نه عزیزم جد پدری و مادریم هردو زرتشت هستن

البته خیلی از اقواممون تغییر دین دادن و مسلمان شدن ولی خانواده ی ما زرتشتی هستیم