maهمه_چی_دون مدیر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 593 عنوان دوباره اخلاقم ***گ شد اه | مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست چند روز به پریودم مونده الکی الکی پاچه همه رو میگیرم اخلاقم خیلییی صگ شده امشب یکم با لحن تند حرف زدم با مامانم عذاب وجدان گرفتم اه لعنت ب من 🥲💔 1401/12/29 | 05:23 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مليكا3> عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 1800 تعریف کن باهم بخندیم😂 خیلیییی زیادنمثلا یهو یاد رفتار ۱۰ سال پیش شوهرم میوفتم گریه میکنم و نقشه قتل شوهرمو میکشم😂
میجااان عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 654 https://www.ninisite.com/discussion/topic/9908351/حالم-بده?postId=264484120 میشه شماهم گزارش ... اره عزیزم با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️
maهمه_چی_دون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 593 عزیزم… منم همینجوریم دو روز قبل از موعدش به شدت بهم میریزم و تمام اتفاقای بد زندگیم دقیقا تو این دور ... خیلی بده اینجوری چقد ما زنا باید عذاب بکشیم حالا خوبه از من یک هفته مونده اینجوری ام
میجااان عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 654 💜💜 انجام شد ❤️ با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️
maهمه_چی_دون مدیر استارتر عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 593 خیلیییی زیادن مثلا یهو یاد رفتار ۱۰ سال پیش شوهرم میوفتم گریه میکنم و نقشه قتل شوهرمو میکشم😂 😂😂😂😂😂😂😂منم مث خودت ولی هنوز تا نقشه قتل پیشنرفتم یه وقتایی یاد کاراش میفتم و هی حرص میخورم 😂
مليكا3> عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 1800 😂😂😂😂😂😂😂 منم مث خودت ولی هنوز تا نقشه قتل پیشنرفتم یه وقتایی یاد کاراش میفتم و هی حرص ... داشتم یه فیلم بچه گونه میدیدم با خواهرزادم اون دیگه رفت من اسکل نشستم بقیشو دیدم😑😂اخرش یکم غمگین بود اینقدررررر گریه کردم شوهرمم جرئت نداشت بخنده 😑😂خودمم الان جر میخورم یادم میاد خیلی چرت بود فیلمه
sisi__mhd عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 10955 داشتم یه فیلم بچه گونه میدیدم با خواهرزادم اون دیگه رفت من اسکل نشستم بقیشو دیدم😑😂 اخرش یکم غمگین ... خواهر منم پری بود ،از بیرون اومدیم ،اومد کفش هاشو بذاره تو جا کفشی ،کتونی هاش لژ دار بود جا نمیشد ، نشست همونجا جلو در گریه کردن 😂😂 من مُرده بودم از خندههه میگفتم چرا گریه میکنی میگفت آخه نگاه چرا نباید کفشام جا نشه تو جا کفشی !! 🤣 از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که میخواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨