2777
2789
عنوان

اگه جاریتون ب همسرتون بگه موذی چ عکس العملی نشون میدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 29 پست
اوایل همچین فکری میکردم ولی امشب هی میگفت و تکرار میکرد من هیچی نمیگم ولی اصلا احترام نمیزاره وقتی م ...

خب اگر انقد یاوه گو که ولش کن دهن به دهنش بزاری خودتم بی حرمت میشی بیچاره برادرشوهرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو از شما موذی تر نیست خداروشکر

میترسم بگم و ی داستانی شروع بشه شوهرمم نیکه جواب نمیدم نمیخام بین داداشم حرفی پیش بیاد و ناراحتی ایجاد بشه.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

خب اگر انقد یاوه گو که ولش کن دهن به دهنش بزاری خودتم بی حرمت میشی بیچاره برادرشوهرت 

میدونی خانواده همسرم بگو‌ بخند دارن ولی ول و یاوه گو نیستن مثلا پدرشوهرم واقعا بدش میاد همش میگه دخترم ارووم صحبت من دختر گلم ارومتر بخند خیلی بلند میخنده خیلیییی بلند حرف میزنه مثلا چهار تا برادر دور همن با پسرای من میشن شش تا من خودم نیرم ی گوشه تو گوشی یا میرم اشپزخونه پیش مادرشوهرم ولی این نیره وسط میشینه وچرت پرت میگه

میدونی خانواده همسرم بگو‌ بخند دارن ولی ول و یاوه گو نیستن مثلا پدرشوهرم واقعا بدش میاد همش میگه دخت ...

پس نمیخادچیزی بگی هر بار میگه تو و همسرت اخم کنید چیزس نگیدباهاشم سرسنگین باشید بدتر از این نشه

خب توهم ب شوهر اون یه چیزی مث همین پیدا کن بگو

روم‌ نمیشه من ده ساله تو اون خانواده ام همشونو از صمیم قلب دوست دارم.تظاهر نیست.حالب اینه ک برادرشوهرمم خیلی احترام میزاره ب من. پدرشوهرم همش غر میزد گفتم پدرجان ارووم باش اونم عروسه خانوادس ولی حقیقت اصلا خوشم نمیاد ازش 

به مادرشوهرتون بگین بهش تذکر بده

اتفاقا خودمم تو همین فکر بودم ک خودم یا همسرم ب مادرشوهرم بگیم درست رفتار کنه 

اتفاقا خودمم تو همین فکر بودم ک خودم یا همسرم ب مادرشوهرم بگیم درست رفتار کنه 

اره وگرنه رو بدی پررو میشه دیگه نمشه جلوش گرف همین الان حالیش کنید دیگع که حریم ها وحرمت هارو نگه داره

رو بدی دیگه از سر وکولت پایین نمیاد

اره وگرنه رو بدی پررو میشه دیگه نمشه جلوش گرف همین الان حالیش کنید دیگع که حریم ها وحرمت هارو نگه دا ...

راستش یکی از برادرشوهرام بعد چند اومده ایران اینا همگی میخان برنامه سفر بچینن ب دلم نیست ک برم ولی نمیتونم مخالفت کنم میترسم بریم این ی داستانی ایجاد کنه همسرمم همش ب دهن منه ک اگه بگم بریم بره یا بگم‌نه نریم.میخام داداشا خوش باشن.ولی چی بگم بهش

راستش یکی از برادرشوهرام بعد چند اومده ایران اینا همگی میخان برنامه سفر بچینن ب دلم نیست ک برم ولی ن ...

خب قبل اینکه برین ب مادر شوهرت بگو تذکر بده

بگو مامان جان من دوس دارم بیام دلم میخواد بیاییم داداشا کنارهم خوش باشن .اگه میشه لطف کنید راجب این رفتارش ب فلانی تذکر بدین که یه وقت تو سفر چیزی نگه من ناراحت بشم واکنش نشون بدم گند بزنه به سفرمون

روم‌ نمیشه من ده ساله تو اون خانواده ام همشونو از صمیم قلب دوست دارم.تظاهر نیست.حالب اینه ک برادرشوه ...

به قول خودت تو ده ساله تو اون خانواده ای اهلاقاتچن شبیه هم شده 

جاریت تازه وارده بنده خدا اخلاقش مثل شما نیست فقط 

اگرم مادرشوهرتون بهش بگخ ممکنه ناراحت شه و کدورت پیش بیاد 

اوایل همچین فکری میکردم ولی امشب هی میگفت و تکرار میکرد من هیچی نمیگم ولی اصلا احترام نمیزاره وقتی م ...

ولش کن معلومه یه چیز میخواد بگه جلب توجه کنه 

بعدم میگی همه متوجه هستن رفتارشو 

پس خودتو خراب نکن همون شوهرش براش بسه 

پدرشوهرتم که میگی بخاطر حرفش پا شد 

از قدیمم گفتن جواب ابلهان خاموشیست خودتو باهاش یه ور نکن.اتفاقا بی توجه باشی بیشتر حرص میخوره

🍃و خداوند کفایت میکند و اوچه خوب نگهبان و یاوریست🍃 این کاربری متعلق به چندین نفر میباشد