2777
2789

من یکی از خواهرشوهرام خیلی باهام خوب رفتار نمیکنه و همینطور با برادرش که همسرمه 

و تو عروسیم کادو نداد(یدونه داداش داره) و با اینکه یکساله عروسی کردم خونه ی من نیومده از ترس کادو و وضع مالی خوبی هم داره 

تو جمع هم فقط خونه مادرشوهرم همو میبینیم و عادی رفتار میکنیم ولی صمیمی نیستیم با اینکه همه از رفتار و شخصیت من خوششون میاد اجتماعیم 

همسرم هم میدونه و اونم خیلی دعوا کرده و به روش آورده قبلا

حالا خواهرشوهرم چند روز دیگه زایمانشه به نظرتون برم خونش و کادو بدم یا نه؟؟؟ 

کادو هم میخام پارسیان سکه ۳۰۰ هزار تومنی ببرم ولی باز میگم لیاقت نداره ولی بازم میگم بزار من خراب نشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی طبق شعور خودش رفتار میکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من باشم خیر نمیرم 

تو خونه مادرشوهر بیینمش کادوشو میدم میگم ببخشید یه سری مشکلات پیش اومد نتونستم بیام

قدمش مبارک باشه

ولی اگر ادمی هستی ک اهل بحث و کشمکش نیستی برو تا بفهمن مشکل از کیه 

من بودم هیچکاری نمیکردم براش...وقتی یکساله خونم نیومده و توی عروسیه یدونه داداشش چیزی کادو نداده با اینکه وضعش خوبه...حتی شیرینی هم نمیبردم فقط پیام تبریک میفرستادم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

عجبا ! سیصد تومن دیگه ارزش این حرفا رو ندارن آخه شما وقتی با این طرز فکر بری جلو ناخودآگاه طرف مقابل جذبت نمیشه دو بار خوب رفتار کن جذب میشه عزیزم زشته این کارا اصن

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)