2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا آرزوها و هدف های 1402 رو بنویسیم که تا سال دیه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 125 پست
گاهی وقتا یه انگیزه میخوای واسه اینکه ادامه بدی  حالا یا با نوشتن یا با گفتن یا با تصور کردن ...

نوشتن برا خودمون آره خوبه مثل برنامه ریزی 

تعریف کردنش برای کس دیگه از نظر روانشناسی جالب نیست 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
ببخشیدا میون آرزوهاتون یه ضدحال علمی بزنم با اجازه 🖐️ گفتن اهداف و آرزوها یک احساس رضایتی تو مغز ا ...

عزیزم هر کس یه مدله ،مثلا من مینویسم و تیک میزنم و ذوق میکنم تا به هدف بعدیم بپرسم و یه تیک تایید دیگه بزنم روش،یکی دیگه با گفتنش تلاش میکنه،یکی هم نمیگه و تو سکوت ،همه مثل هم نیستن🪻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاللااا مامگه همدیگردمیبینیم که بهم نشون بدیم😄😄😄اون که شمامیگی به دوست وفامیل وآشنارومیگن 

مغز که نمیدونه شما برا کی داری تعریف میکنی 

کلا خوشش میاد میگه خب پس اینم حل شد 😁

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
نوشتن برا خودمون آره خوبه مثل برنامه ریزی  تعریف کردنش برای کس دیگه از نظر روانشناسی جالب نیست ...

نمیدونم من خودم خیلی کیف میکنم از اینکه یه چیزی رو که میخوام مینویسم بعد چند وقت بعد برمیگردم میبینم حل شده گفتم خیلی قشنگ میشه اگ بنویسیم 

به نام خدا

⁦☀️⁩اللهم عجل لولیک فرج

هر روز برا ظهور آقا دعا کنم سوره توحید براشون هدیه کنم

⁦سلام من ساله دیگه (۱۴۰۳)چطوری امیدوارم بتونی 

⁦☀️⁩خیاطی یا آرایشگری یاد بگیری 

درآمد داشته باشی 

⁦☀️⁩بچه هات سالم و تندرست و همونطو. که میخوای باشن

⁦☀️⁩انشاالله همینطور خوشکل و خوش هیکل بمونی حتی لاغرم کنی تا ۴۹ کیلو زیاد پروخوری عصبی نکن برات خوب نیس

⁦☀️⁩بتونی رابطه خوب و مرز بندی شده با همسایه ها داشته باشی

⁦☀️⁩ انشاالله شوهرت بیشتر براتون وقت بزاره و ببرتون بیرون 

⁦☀️⁩الهی دیسک کمرش درمان شده باشه و هفته ای دوبار با پسرت برن استخر

⁦☀️⁩به موهام رسیدگی کنم پر پشت و بلند بشن به امید خدا

الهی آمین 

اللهم عجل لولیک فرج

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️
به آرزوهات برسی ،کاش سربازی نداشتین تو این سن زودی میرفتی برای رویاهات میجنگیدی🥲🥺

خدا بزرگه آدم گاهی اوقات باید مثله آب باشه و خودشو با قالب و محدودیتی که توش هست وفق بده و ازش استفاده خوب بکنه هرچند سخت باشه :)

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
ممنونننن  @ملکا۸ ۳ تاپیک بسیار زیبایی بود .

خواهش میکنم عزیزم

آنقدر انگیزه گرفتم آرزوهای خوشگلتون رو شنیدم 

سال دیه تک تک از همتون میپرسم مطمئنم از همتون خبرهای خوش میگیرم

سال ظهوروسلامتی امام زمان باشه انشاءالله

عاقبت بخیری برای همه خونوادم و بچم شوهرم خودم و

سلامتی

خونه دارشم 

بچم بچه خوبی باشه

شوهرم پشت هم کارداشته باشه

خودم خوش خلاق و صبور

الهی امین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا بزرگه آدم گاهی اوقات باید مثله آب باشه و خودشو با قالب و محدودیتی که توش هست وفق بده و ازش استفا ...

آره میدونم ،امیدوارم خدا یاورت باشه و موفق باشی ،اینم میگذره🙃

نوشتن برا خودمون آره خوبه مثل برنامه ریزی  تعریف کردنش برای کس دیگه از نظر روانشناسی جالب نیست ...

بعضیا هم میگن  خوبه کسی یا کسایی از اهدافت اطلاع داشته باشن چون هروقت انگیزات برا ادامه تموم شد یادت باشه آخر کسی هست بپرسه موفق شدی یا نه که برا جواب دادن به اونم که شده تلاشتو برا موفقیت بکنی

اگه بی دلیل لایکتون کردم یعنی یا براتون صلوات فرستادم یا دعاتون کردم😊                                                              التماس دعای فرج اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به ❤️