2777
2789

بچه ها هر چی هدفتون ارزوتونه دغدغتونه بنویسین بعد از اخر قفل میکنیم تا سال دیه بعد باز میکنیم مینویسیم واسه هم که شد اونی ک میخواستیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سلامتی واس هممون

دوم اونایی ک منتظر بچه هستن 

سوم سلامتی خودم و خانوادم

چهارم اینکه واسمون سال پول زیاد مثل سالای گذشته ک بود باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

من میخوام برم کلاس تتو

از خدا میخوام به کارم برکت بده که بتونم برا بچه‌هام و خودم خرید کنم که مثل الان حسرت به دل نباشیم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

قبولی در آزمون استخدامی 

تربیت صحیح بچه م 

آرااااااامش

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺