یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه نزدیک میشه تا منو بغل کنه از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنی ❤️خدا❤️ پشت دره..... برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉 او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
ی مردادی خون گرم... ❤️......فعال اجتماعی ❤️روان شناس اسلامی ....................... اینکه فکر میکنی لخت بگردیم و آخرش خدا میبخشه خیلی بامزه ای دنیا از نگاهت خیلی بی معنا و بیهوده است . 🥴🫠😅درسته شما میگی باید دل انسان پاک باشه ولی متأسفانه احکام اسلامی چیز دیگه ای میگه ؛خودمون رو گول نزنیم 👌دلی پاک هست که در ظاهر هم پاک باشه نه فقط قلبا❤️ در مورد حکمی حرف نمیزنم ولی اگر بزنم یقین داشته باش ته شو در آوردم. به شدت اهل مطالعه ام پس حواست باشه حرف بی پایه و اساس جلوم نزنی 😜