2777
2789
این اصلا رسم نیست.برادر برای خواهرش یه چی عیدی می‌بره خب

ما همینم نداریم که برادر عیدی بیاره😂

فوقش میریم خونشون عید دیدنی آجیل شیرینی میخوریم

من آنلاین شاپ دارم واسه همین صادقانه ازتون دعوت میکنم عضو کانال و پیجم بشین🥰،قیمتا و مقایسه کن خوشت نیومد خرید نکن😘@Avens_shop_20 پیجمه،arayeshi_avens1 گروه تلگرامم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره عزیزم پدر یا مادرش نیستید که شوهرشم اشتباه نیکنه چشمش به دست شماست

مادرش کلا شونه از عالم.

اون فقط برای خواهراش و خواهرزاده هاش میخره.کلا نقشش از مادری فقط زاییدنه

شوهرت چیزی نمیگه بهت یاناراحت بشه؟؟؟

نه والا من قراره با کم و زیادش بسازم با درامد های معمولی که ما داریم نمی رسیم به چند تا خواهرش عیدی بدم 

خودم برادر دارم از من کوچک تره من به خودش و خانمش عیدی میدم اصلا هم توقع ندارم بهم عیدی بده اگه بده هم نمیگیرم

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

وا یعنی چی  چند روزه تو اینستا میبنم ک عیدی برا مادرشوهر خواهرشوهرم چی ببرم؟ عزیزم بزرگ تر ب ک ...

برتی مادرشم باید ببریم😐ما رسمشو داریم.

خدا رو شکر ۳سال نامزد بودم مادرش هیچی نیاورد اما عید و روز مادر از قبل تعیین می‌کنه چی بخرن.من امسال گفتم به خودم مربوطه چی ببرم یا نبرم

اره خب.من همیشه دیدم میبرم.حالا یه سریا میگن رسم نداریم

شما آذری هستین؟؟ما میبریم 

اتفاقا دیروز دوستم که ۴ تا خواهر شوهر داره وبه مادر پدر خودش و مادر همسرش عیدی برده بود میگفت ۲۰۰ به مادرم دادم ۲۰۰ به بابام  مادرم هم ۸۰۰ بهم عیدی داد 

ولی میگه همبن مبلغ رو له خواهر شوهرام ومادر شوهرم دادم اصلا محلمون ندادن پاکت پولو پرت کردن رو اوپن 

میگفت دیگه ازسال بعد نمیدم بهشون 

مادرش کلا شونه از عالم. اون فقط برای خواهراش و خواهرزاده هاش میخره.کلا نقشش از مادری فقط زاییدنه

خب اگه واقعا دوست داری براش عیدی ببری ی جا میوه ای ساده از این چینی سفیدا که دسته پیوترن بخر ببر

خیلی هم شیکن

من دیروز یکیشو خریدم ۲۱۰

ما این رسم رو منسوخ کردیم هیچی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی