2777
2789
عنوان

پریود نشدن

5499 بازدید | 21 پست

دخترا من ماه پیش یه دوره قرص مدروکسی پروژسترن خوردم 

این ماه که به عادت ماهیانه ام رسید اصلا پریود نشدم الان روز هفتم پریودیمم ولی اصلا خبری ازش نیست ، بی بی چک ها منفی و ازمایش وسونو هم سالم 

دم عیدی هم هیچ جا آزمایش بارداری نمیگیرن 

به نظرتون بخاطر قرص پروژسترونیه که ماه پیش خوردم هورمونا رو خراب کرده؟

عه  وقتی قرص پروژسترون میخوری تا ول مکنی که پریود میشی چجوری نشدی تو بی بی چک منفی باشه نیستی ق ...

گفتم که ماه پیش خوردم پریودم شدم ولی این ماه اصلا پریود نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه  وقتی قرص پروژسترون میخوری تا ول مکنی که پریود میشی چجوری نشدی تو بی بی چک منفی باشه نیستی ق ...

اخه دکترم گفت نمیشه همینطور فقط روی بی بی چک نظر داد میخوام دارو بنویسم باید ازمایش بدی ، شهرمونم گفت بخاطر تعطیلات انجام نمیدیم:(

اخه انقدر زودم هورموناتو بهم نمیریزه اگه تا چند روزدیگه نشدی برو دکتر

آره رفتم برام آمپول پروژسترون نوشت وقتی زدمش به شدت سرگیجه گرفتم بقیشو ادامه ندادم، اونقد که دیگه سرچ کردم تایپک های همه رو خوندم مغزم داره میترکه

همه اینارم امتحان میکنم نمیشم  یک بار شش ماه نشدم دکتر هر قرصی میداد نمشیدم تا اممول زدم شدم&n ...

شاید اضافه وزن داری یا استرس داری باید حتما تنبلی رو درمان کنی زیر نظر دکتر هستی ؟

من اولین باره ۷ روز عقب انداختم 

همه اینارم امتحان میکنم نمیشم  یک بار شش ماه نشدم دکتر هر قرصی میداد نمشیدم تا اممول زدم شدم&n ...

من وقتی ۱۸ سالم بود تحت استرس شدید بودم چندجاسونودادم تنبلی تخمدان خفیف داشتم ولی هیچوقت عقب نیوفتادن فقط پریودیام فوق العاده دردناک شدن ،اونموقع دکتر برام دوفاستون نوشته بود

شاید اضافه وزن داری یا استرس داری باید حتما تنبلی رو درمان کنی زیر نظر دکتر هستی ؟ من اولین باره ۷ ...

اضافه وزن دارم ۷۹ کیلویم قدمم ۱۷۰ بنظرت چند کیلو اضافه وزن دارم ؟

اره دکتر میرفتم یک سال همش دارو میخوردم تا اینکنه چندوقت پیش گفت چون تویه عقدی و اقدام نمیکنی الکی نیا دکتر هرموقع خواستی باردار شی بیا تا دارو بدم گفت هرکار میتونی بکن تا پریود شی سر موقع

من وقتی ۱۸ سالم بود تحت استرس شدید بودم چندجاسونودادم تنبلی تخمدان خفیف داشتم ولی هیچوقت عقب نیوفتاد ...

استرس که از دبستان دارم انقدری که دلم درد مگیرفت  هرموقع برای هر دردی میرفتم دکتر میگفتن استرستو کم کن حتی برای تنبلی تخمدانمم میرفتم سونوگرافی میگفت استرست خیلی زیاده ها