سلام من یکسال و نیمه تو رابطم رابطمم جوری بوده که همه ازش خبر داشتن به جز پدرم از تایپکای قبلیم میتونید بفهمید که این پسر چه سمیه و من چقد وابستشم
البته خوبی هاییم داره که تو هیچ مردی تاحالا ندیدم اما یسری نقصایی داره که به هرکی بگم بهم میگه ازش جدا شو از جمله اینکه این اقا هر چند ماه یبار تا یه مشکل مالی پیدا میکنه میره طرف قمار و کلی بدهی بار میاره ۱۰ سال پیش اعتیاد داشته و به منم گفته بود ولی بعد ۱۰ سال چندماه پیش رفت دوباره طرفش و سریع ترک کرد دوباره ۴ ماه بعدش دوباره همون کوفتیو مصرف کرد و یه ماه بعد ترک کرد
این پسر از بچگیش خیییلی مشکل داشته جوری که اگر تعریف کنم بهش حق میدید که انقدر خرابکاری تو زندگیش بار بیاره مثلا الان دوباره تا خرخره تو بدهیه و اعصاب خیلی خورده و با من خیلی بد رفتار میکنه همش سرم داد میزنه بزور گوشیمو جواب میده همش بهم میپره و اصلا نمیشه باهاش حرف زد
حالا مشکل اصلی من خودمم که نمیتونم اینو ولش کنم خودم از دست خودم عاصیم واقعا خودمو درک نمیکنم اگر یکی دیگه اینایی که تعریف کردمو واسم تعریف کنه خندم میگیره از حماقت طرف
الانم حق میدم شما ها بگین چقد خنگ و احمقم خودم از روز اول رابطه اینو می دونستم اما توانایی جدایی رو ندارم
خریت محض🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️