2777
2789

سلام من یکسال و نیمه تو رابطم رابطمم جوری بوده که همه ازش خبر داشتن به جز پدرم از تایپکای قبلیم میتونید بفهمید که این پسر چه سمیه و من چقد وابستشم 

البته خوبی هاییم داره که تو هیچ مردی تاحالا ندیدم اما یسری نقصایی داره که به هرکی بگم بهم میگه ازش جدا شو از جمله اینکه این اقا هر چند ماه یبار تا یه مشکل مالی پیدا میکنه میره طرف قمار و کلی بدهی بار میاره ۱۰ سال پیش اعتیاد داشته و به منم گفته بود ولی بعد ۱۰ سال چندماه پیش رفت دوباره طرفش و سریع ترک کرد دوباره ۴ ماه بعدش دوباره همون کوفتیو مصرف کرد و یه ماه بعد ترک کرد 

این پسر از بچگیش خیییلی مشکل داشته جوری که اگر تعریف کنم بهش حق میدید که انقدر خرابکاری تو زندگیش بار بیاره مثلا الان دوباره تا خرخره تو بدهیه و اعصاب خیلی خورده و با من خیلی بد رفتار میکنه همش سرم داد میزنه بزور گوشیمو جواب میده همش بهم میپره و اصلا نمیشه باهاش حرف زد

حالا مشکل اصلی من خودمم که نمیتونم اینو ولش کنم خودم از دست خودم عاصیم واقعا خودمو درک نمیکنم اگر یکی دیگه اینایی که تعریف کردمو واسم تعریف کنه خندم میگیره از حماقت طرف 

الانم حق میدم شما ها بگین چقد خنگ و احمقم خودم از روز اول رابطه اینو می دونستم اما توانایی جدایی رو ندارم

خریت محض🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️

بکش بیرون ازش تو لایق یه زندگی سالمی 

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش کات کن  هر چی ازش داری. و حذف کن خودتو جوری سرگرم کن فراموش میشه البته 40 روز بتونی دوم بیاری تمومه😘

بزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه ک گوش نمیدیم ک بفهمیم گوش میدیم ک جواب بدیم 

لطفا یه راهکار بزارید جلوی پام فقط مقخوام جلوی خودمو بگیرم و بهش زنگ نزنم و پیام ندم 

واقعا می خوام جداشم ولی ته وجودم پر از ضعفه نسبت به این ادم 

در ضمن به هیچکدوم اطرافیانم حتی بهترین دوستم حتی یکی از مشکلات این اقا رو نگفتم و فقط تعریفشو کردم چون انقد غدم که روم نمیشه بگم این پسر انقد اوضاعش خرابه و روح و روان منو بهم ریخته ولی هنوز باهاشم 

فقط تو نی نی سایت درموردش دردودل کردم 

تو خنگ و احمق و مهر طلب نیستی فقط عادت کردی بهش و وابسته شدی،خودتو دوست داشته باش 

خودت میدونی که آدم مناسبی نیست و زندگیت رو نباید با این آدم تباه کنی 

با یه مشاور حرف بزن میتونه کمکت کنه 

دوره سوگ عاطفی هم قیمتش پایینه میتونی تهیه کنی برات فکر کنم مناسب باشه باز باید بپرسی از مسئول فروش

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

کاملا درکت میکنم

ولی چون خسته شدی میتونی

یهو ولش کن

فقط یه پیام یه جمله خداحافظ بدونه هیچ توضیحی و تمووووووم

از من میشنوی از امام حسین(ع) کمک بخواه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
لطفا یه راهکار بزارید جلوی پام فقط مقخوام جلوی خودمو بگیرم و بهش زنگ نزنم و پیام ندم  واقعا می ...

وووو مثل منی

ادمای دور و برتو عوض کن، تو اکیپای جدید وارد شو ک سرت شلوغ شه. بعدم جدی میگم. تصور کن مرده. ولی این دوستای جدید خیلی کمک کننده ن

باهاش کات کن  هر چی ازش داری. و حذف کن خودتو جوری سرگرم کن فراموش میشه البته 40 روز بتونی دوم ب ...

صدبار پاکشون کردم ولی دوباره برگردوندم عکسارو 

من خودمو نمی شناسم تو این رابطه اصلا یکی دیگه شدم

کتاب قدرت عادت رو بخون

و میخام اینو بدونی که تو اولین نفری نیستی که داری این اشتباهو میکنی 

ما هممون تاکید میکنم هممون تو یه قسمتایی از زندگیمون اشتباهاتی کردیم که اثراتش از اشتباهای شما بدتر بوده 

پس انقد به خودت حمله نکن که چرا نمیتونی ازش دل بکنی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
تو خنگ و احمق و مهر طلب نیستی فقط عادت کردی بهش و وابسته شدی،خودتو دوست داشته باش  خودت میدونی ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

اره تو فکرشم حتما برم پیش مشاور 

کاملا درکت میکنم ولی چون خسته شدی میتونی یهو ولش کن فقط یه پیام یه جمله خداحافظ بدونه هیچ توضیحی ...

اخه میدونی من از ماه دوم رابطه صدبار خواستم تموم کنم از طرفی دلم واسش میسوزه اگر دلم نمی سوخت خیلی راحت تر بودم 

صدبار پاکشون کردم ولی دوباره برگردوندم عکسارو  من خودمو نمی شناسم تو این رابطه اصلا یکی دیگه ش ...

سعیتو بکن تو میتونی هیچ کار نشد نداره  با خودت تکرار کن   ک بدردت نمیخوره 

بزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه ک گوش نمیدیم ک بفهمیم گوش میدیم ک جواب بدیم 
لطفا یه راهکار بزارید جلوی پام فقط مقخوام جلوی خودمو بگیرم و بهش زنگ نزنم و پیام ندم  واقعا می ...

راهکارش اینه توکل کنی به خدا و توسل کنی به ائمه 

با یه پیام رابطه رو تموم کنی وبلاکش کنی از همه جا 

در قدم بعدی باید فراموشش کنی،بهش فکر کن و از فکر کردن و روبه رو شدن باهاش نترس و فرار نکن 

مثل یه فایل گوشه ذهنت نگهش دار و مثل موج دریا بزار فکرش بیاد و بره و رهاش کن 

اینقدر مشغله ذهنی برا خودت به وجود بیار که دیگه فرصتی برای فکر کردن به اون آدم نمونه 

کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو بخون و کلا کتاب زیاد بخون 

و سعی کن خودتو از اول قوی تر بسازی 

من مطمئنم موفق میشی و از پسش بر میای 

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35