2777
2789

یه ماه عین خر کار کردیم از صب تا شب فردا تعطیله گفتم اگ حقوق داد بریم دوری بزنیم خریدی کنیم یه ماه یکسره سرکار بودم تاشب خسته برمیگشتم خونه امشب بهش پیام دادم اگ‌میشه حقوقمونو بدین خرید داریم بخدا اصلا ج نداد ادم انقد بیشعور اخه 

در انتظار ارامش . .♡️

شغلت چیه مگ

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز شما خانومید.

من هنوز حقوق همسرمو ندادن🙁

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
شغلش چیه

کارگر ی شرکته

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
چه آدمای بی انصافی همسر من حقوق پرسنل رو اواسط اسفند داد عیدی و سنوات شونم با حقوق بهمن تسویه کرد

اینجور ادمای نامردی خدا روزیشونو کم میکنه هی خدا دلم شکسته حداقل جواب میداد

در انتظار ارامش . .♡️