2777
2789

از همون بچگی با سیر و پیاز مشکل داشت

وقتی میخواستم پیاز خرد کنم گریه میکرد ،فرار میکرد تو اتاق تا بوی پیاز بهش نخوره، سیر که دیگه هیچی

من به سلیقه ش احترام گذاشتم مجبورش نکردم میرزاقاسمی بخوره، کشک بادمجان با سیر بخوره و..گفتم ذائقه ش اینه.

تو خورشت ها با خردکن پیازها رو ریززززززز میکردم، تو کتلت و کبابها پیاز رو قشنگ رندههههه میکردم تو مرغ اینا هم حلقه حلقه میکردم آخرش جدا میکردم...همسرم میگفت پودرپیاز بزن خودتو راحت کن میگفتم نه چون اینجوری صورت مساله رو پاک میکنم .همه غذاها پیاز داره همه که پودرپیاز جایگزین نمیکنن، یه جا بریم مهمانی اونموقع میخواد چیکارکنه.

الان در آستانه هفت سالگیه...بازم بااین مساله کنار نیومده  تا لای کبابی کتلتی یه نوار پیاز میبینه غرمیزنه نق میزنه...میماله به سفره...دیگه انقدر گفتم یه پیش دستی بر میداره میذاره روی اون میگه بذارش اونور سفره من نبینمش...خورشت رو هم با هزار ادا اطفار تو بشقابش میریزه نکنه که تو آبش یه دونه پیاز ببینه..

من دیگه واقعا نمیدونم چیکارکنم...خونه مامانم اینا که آبرو برام نذاشته...تا وقتی پیاز نبینه قشنگ میخوره فقط کافیه چشمش به پیاز بخوره دیگه رد میده اعصاب منم بهم میریزه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم خیلی سعی کرد منو پیاز خور کنه ولی نشد و الان غذا های پیاز دار رو اینقد رنده میکنه فقط آبش میمونه 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       
پیاز رو رنده کن 

رنده میکنم عزیزم

ته پیازها که شبیه نوار میشه رو لای کباب میبینه بدش میاد

خودم خیلی هاشو جدا میکنم ولی انقدر نوارها باریک و ریزه بعضی هاشون نمیبینم و...

این واکنش شدید یک نوع بیش حسی هست و اگر درمان نشه با افزایش سن بدتر میشه. کودک باید رفتار درمانی بشه. می تونید با متخصص تغذیه کودک خانوم ندا کلکته چی مشاوره بشید. بزنید تو اینستا میاره براتون. این کودک نصیحت و جایزا و ... چاره ش نیست

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

نمیدونم دختر خواهرمنم همینطوریه ولی یکبار پیاز داغ برااش درست کرده بودم گفت چی میخوری گفتم پیاز داغ بهش دادم خورد ولی همچنان پیاز تو خورشت و غذارا دوست نداره

داداش کوچولو منم همینه،8 سالشه😂. دقیق حرکات اونو توضیح دادی، راهی پیدا نکردیم اکثر وقتا براش جداگانه غذا درست میکنه مامانم مثل پاستا اینا...

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

برادرم داره بچه دار میشه هنوزسیروپیازنمیخوره

سالاد بدون پیاز 

بچه بایدهمچی بخوره اگرم نمیخوره،غرنزنه.

شماخودتواذیت نکن یکم بیتفاوت باش نمیدونم یابپذیرکه بدش میاد اما تاکیدکن سرسفره یاجایی نباید اذیت،کنی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

منم همین طورم متاسفانه دست خودم نیس چن بار ب قول شما سعی کردم بخورم چونکه ی جا میریم اذییت میشم و نمیتونم با این موضوع کنار بیام ولی متاسفانه نمیشه ...

کلا دست خود آدم نیس حتی چن بار غذاهامو با پیاز درس کردم ک مجبور شم بخورم آخرش ی لقمه بیشتر نتونستم بخورم نون پنیر خوردم و شوهرم خورد همشو حتی همه راه ها رو رفتم ادویه فراوان زعفران آب لیمو تازه همه چی زدم تا طعم پیاز مشخص نشه زیاد ولی بازم نشد...

الان همه با این موضوع کنار اومدن حتی خواهر شوهرام و مادر شوهرم .. هر موقع میرم کلا پیاز نمیزنن ب غذا ها حتی ی بار اوایل خواهر شوهرم گف ماکارونی بدون پیاز طعم دار نمیشع مادر شوهرم توجه نکرد 😌

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
این واکنش شدید یک نوع بیش حسی هست و اگر درمان نشه با افزایش سن بدتر میشه. کودک باید رفتار درمانی بشه ...

باورتون میشه همش میگم یه جای کار میلنگه....خواستم مشاور تلفنی بزنگم بخاطر مسمومیت مدرسه ها تعطیل شد همش کنارم بود نمیتونستم با مشاور حرف بزنم