2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چ گناهی کردم آخه چرابایدهرکی میادتوزندگیم انقداذیتم کنه 

دوستین؟

اگه اذیت میشی بااین ادم و رابطت سمیه کات کن

اگ هم میدونی مشکل حادی ندارین سعی کن باحرف زدن مشکلتونوحل کنی

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خب همه چی امن و امونه😂👍🏻

تا الانم ازش خبری نیست توطول روزاصلاخبرندارم کدوم گوریه شباام میگه خسته ام میگیره میکنه بلاکش میکنم زنگ میزنه ازهط این و اون بهم به خواهرم زنگ میزنه امونموبریده خدالعنتش کنه

مشکل چیه الان

ببین خیلی باهام مهربون حرف میزنه و وقتی پیششم انگارخیلی دوسم داره ولی همش داره ناله میکنه درموردکارش و هی میگه شلوغم حتی شباام زنگ نمیزنه میگه خسته ام و اینا خوب براچی تازه ساعت ۶عصربهم داده سلام؟

آرزوی مرگ برا دیگران اصلا خوب نیس. حتی دشمن

بخداخستم کرده ازتهه دل نگفتم ولی واقعادارم مریضی روحی روانی میگیرم ازدستش خودشم می دونه رومخمه ولی،بازم مثل قبل رفتارمیکنه میگه غلط میکنی بلاکم کنی ازیه طرفم دقم داده بااین کارش ک وقتی برامن نمیذاره

دوستین؟ اگه اذیت میشی بااین ادم و رابطت سمیه کات کن اگ هم میدونی مشکل حادی ندارین سعی کن باحرف ...

بارهاباهاش صحبت کردم کلی قربون صدقه واینا و درکم کن وآخرشم دوباره همون گاوقبلی میشه توروزکلا ۲۰تاپیامم به هم نمیدیم شبم کپه مرگشومیذاره اصلاوقتی ندارم باهاش حرف بزنم ک