2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

385 بازدید | 22 پست

سلام خانما

عزیزانی که زایمان طبیعی داشتین بیاین از تجربه هاتون بگین.

شب ها از استرس خوابم نمیبره.

هفته ۳۶ هستم.خیلی میترسم.دنبال اینم که جاییم درد کنه 

انقباضات هم ندارم.خواب بد میبینم.

خدایا مواظب پرسامم باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووه 

هنوز یک ماه مونده که 

ماما همراه حتما بگیر. 

تاریخ سونو کی زده ؟؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من دوتا زایمان طبیعی داشتم سره هردو بدون درد رفتم بیمارستان باآمپول فشار دردم شروع شده اگه میتونی ب ...

اینطوری بدترین نوع زایمانه 😖 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من دوتا زایمان طبیعی داشتم سره هردو بدون درد رفتم بیمارستان باآمپول فشار دردم شروع شده اگه میتونی ب ...

پلاکتم پایینه 

هفته قبل دو روز بستری کردن بعد گفتن برو پنجم بیا.دکتر تصمیم‌بگیره بعد ما بهت دارو بزنیم.حالا من میترسم تو این مدت یه چیزیم بشه همش.

خدایا مواظب پرسامم باش

من برج چهار طبیعی زایمان کردم انقد راحت فقط بگو آمپول بی حسی از کمر ب پایین واست بزنن اصلا نمی‌فهمی فقط موقع زایمان جیغ نکش جاش زور و فشار بده ب رحم ک بچه در بیاد نفس عمیق هم فراموش نکن خیلی کمک میکنه درضم تحرک و ورزش مخصوص هم از الان شروع کن خیلیییی تاثیر داره 

اوووه  هنوز یک ماه مونده که  ماما همراه حتما بگیر.  تاریخ سونو کی زده ؟؟

چون مشکل پلاکت دارم کاری به تاریخ سونو ندارن 

اون روز میگفتن همین الان ختم بارداری بهت بدیم.بعد پشیمون شدن.

خدایا مواظب پرسامم باش
ان شاالله که زایمان خوبی هم برای خودت ‌ هم کوچولو باشه و هر دو صحیح و سالم باشید ...بالاخره زایمان ط ...

خیلی میترسم 

تو بیمارستان یه نفر بود نتونسته بود بچه اش خفه شده بود .

خدایا مواظب پرسامم باش
من برج چهار طبیعی زایمان کردم انقد راحت فقط بگو آمپول بی حسی از کمر ب پایین واست بزنن اصلا نمی‌فهمی ...

اصلافکر نمیکردم قراره طبیعی بیارم اسمش میاد لرز میگیرم.

خدایا مواظب پرسامم باش
توروخدا یکی به من بگه کجا و کدوم بیمارستان سنندج سا کرمانشاه میتونم سزارین انتخابی بشم  پولش م ...

الهی شکر که سالم هستین 

من به همه التماس کردم کسی قبولم نکرد.

خدایا مواظب پرسامم باش