2777
2789
عنوان

بهترین نامه ...

390 بازدید | 10 پست

میخوام بهترین نامه رو بنویسم . تصمیم گرفتم به امام رضا بنویسم 🌹 نمیدونم چی تو نامم بنویسم که به دل آقام بشینه .از مشکلاتم بگم که رفع بشه از آرزوهام بنویسم که برآورده شن از ظهور اماممون بنویسم که ضامن آهو خودش کمک کنه یا شفای بیماران یا .... از رفتن به پابوسش بنویسم که تاحالا نتونستم حتی برای یک دفعه هم شده برم نوکریشو بکنم برم به کبوتران دونه بدم 😢 چی بنویسم؟؟؟

حس کن مقابل حرمی اونجا چی می خواستی ازشون ؟! 

چیا می گفتی بهشون ؟!

همون ها رو بنویس

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برم حرمشون جز ظهور آقامون هیچی نمیخوام 😢😢 ممنونم♥️

عزیزم 💙🥲

الهم عجل لولیک فرج

پس در مورد خود صاحب الزمان بنویس براشون

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»
😢❤  ♥️👌  ممنونم ازتون واقعاً😍

زنده باشی 💙✨

اگه شد تو نامه تون برا من هم دعا کن از آقا بخواه حاجت دلمو بده 😅❤️🥲

منم عاااااشق امام رضا هستم 

یعنی از فراقش دلم داره اتیش میگیره

بعضی وقتا به عشق اقا میزنم شبکه ۸ شااید حرم رو نشون بده 

خیلی وقتا میرنم نماز حرم رو میبینم و باهاش نماز میخونم تا حس کنم توی حرم پیش اقام 

تو رو خدا برام دعا کن اگر زحمتی نیست اسمم رو تو نامه ات بنویس زهرا هستم 

ازشون بخواه همه مریضا رو شفا بدن یه گوشه ی چشمی هم به من بندازن

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

منم عاااااشق امام رضا هستم  یعنی از فراقش دلم داره اتیش میگیره بعضی وقتا به عشق اقا میزنم شبک ...

چقدر عالی 😘

انشالله خودشون هم شما رو می طلبه هم مارو . امسال انشالله اگر خدا بخواد هردو بریم زیارتشون ❤❤

چشم عزیزم 😍