2777
2789
عنوان

پرولاپس

560 بازدید | 24 پست

خیلی اذیتم . کیا شلی دریچه قلب دارن ؟ چیکار میکنید علایمتون کم شه؟

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
چ علائمی داری شما

بی نظمی صربان . فشار و درد قفسه سینه و از همه بدتر سرگیجه

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی این بیماری رو نداره اینجا پس چیه دکترا میگن خیلی شایع هست در خانما

دکتر گفته علایم از پرولاپسه؟

یعنی از اول بوده

منم پرولاپس دارم

علائمی که میگی گاهی دارم

ولی من کبد چرب و چربی خونم دارم

میگم شاید از اونا باشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ندارن خداروشکر

فقط ما داریم

یه چیزی پیداشد ما داشته باشیم یقیه نداشته باشن  

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دکتر گفته علایم از پرولاپسه؟ یعنی از اول بوده منم پرولاپس دارم علائمی که میگی گاهی دارم ولی من ک ...

اره دکتر گفته بیخیال علائم باش ولی نمیتونم گاهی از شدت سرگیجه فکر میکنم الانه که غش کنم

ندارن خداروشکر فقط ما داریم یه چیزی پیداشد ما داشته باشیم یقیه نداشته باشن    

شما هم داری ؟

اره دکتر گفته بیخیال علائم باش ولی نمیتونم گاهی از شدت سرگیجه فکر میکنم الانه که غش کنم

چربی خونتو گرفتی چنده

از من بالاست 

گاهی چنان سرگیجه میشم که فقط میرم دکتر دلیلی براش پیدا نمیکردن

خودم کشفش کردم مال چربی بود وقتی زیادی بالا میره

چربی خونتو گرفتی چنده از من بالاست  گاهی چنان سرگیجه میشم که فقط میرم دکتر دلیلی براش پیدا نم ...

نه من چربی ندارم . فقر آهن دارم برا اونم قرص میخورم 

نه من چربی ندارم . فقر آهن دارم برا اونم قرص میخورم 

پس سرگیجه هات مال فقر آهن هست حتما