2777
2789
عنوان

آنچه از نی نی سایت فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 40 پست
کسی رو پیدا نکردم😭😭😭

باشه گناهت گردن من

اصن نمیذارم خین تو ریخته بشه

حلهه

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الحمدالله بیشتر تاپیکهای مذهبی بدون مشکل برگزار میشن. یک سریهاشون هست که دعوا میشه اونا رو اکثرا ...

منظورم تاپیک هایی هست که توی اون گفت و گو صورت می گیره، اینا معمولا به مشکل برمیخورن. مثلا شما صبح ها دعای عهد بذار یا تاپیک ختم قرآن بذار، هیچ اتفاقی نمیفته اما مثلا کسی بیاد درباره‌ی یکی از آیات قرآن انتقادی کنه، اون تاپیک حتما تهش به دعوا ختم میشه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
😭😭😭من میترسم مامان جون الان خین تو خین میشه خین از دماغم میاد😭😭😭

نترس نترس ببم جان

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
خداروشکر کاربریتو دوس داشتم حیف میشد😍💖

عع👀😍❤