2777
2789
عنوان

جواب کار شوهرمو چجوری بدم؟؟

480 بازدید | 44 پست

امروز تولدم بود فک کردم یادش نیس من از چند روز پیش هم کلا بی حوصله بودم بخاطر کارا و حرفاش اصلا باهاش حرف نمیزدم کلا خیلی سرد بودم بعد گف بیا بریم بیرون منم بدون حرف قبول کردم و رفتیم بیرون اول بستنی خوردیم و بعدم رفت گف تو بشین من میرم پاساژ میام وقتی اومد یه دسته گل و یه باکس گل و ادکلن گرفته بود برام منم فقط تونستم بگم ممنون الان منو رسوند و خودش رفت جایی امشب که اومد در جواب کارش چه عکس العملی نشون بدم که هم بدونه خوشحال شدم و بازم از این کارا کنه هم اون دلخوری قبلمو حفظ کنم بدونه ناراحتم هنوز یا چه پیامی بهش بدم؟؟

تو این روزا واقعا به این نیاز داشتم شاید خیلی چیز کوچیکی باشه ولی یه شاخه گلم زیاد بود برا روحیه ام

صلوات برا سلامتی همه

دلخوری گذشته رو دیگه فراموش کن 

هم تولدته هم نزدیک عیده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه موضوع اینه این دلخوری همیشگیه ینی بخاطر کارای همیشه اش همیشه دلخور میشم

خب وقتی یه چیزی همیشگی شد سعی کن الکی به خودت سخت نگیری چون اگه قرار بود حل بشه دفعه اول که اتفاق افتاده بود و شما ناراحت شده بودی حل میشد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
این لایک رو دادم واسه امضاتون. واقعا حق بود

ممنونم بابت وقتی که گذاشتن