2821
2789
عنوان

سال ۱۴۰۲🤩

120 بازدید | 13 پست

چه حسی دارید سال داره نو میشه؟

چه قولی به خودتون دادید؟ چه کار خاصی رو میخواید انجام بدید؟

و خدایی که به شدت کافیست دنیا محل بازگشت کارهایت است حواست باشد چه میکنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حس خاصی ندارم همین که ۱۴۰۱ داره تموم میشه یه کم خوشحالم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

خداکنه خوب باشه امسال واسه کل ایران

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
اره حس خوبی بهش دارم،

منم 

هرچند این حس هرسال قبل سال نو میاد سراغم و جو میگیرتم که اینجوری میکنم اونجوری میکنم ولی دوسش دارمم😂

امسال هم مثل سالهای دیگه 

پراز تکرار پراز خواسته هاییکه چندین سال دارم واسش میجنگم 

هر سال با کلی حس خوب سفره چیدم دعا کردم اما امسال هیچکاری نمیکنم فقط و فقط از خدا سلامتی میخوام همین 🥹🥹🥹🥹🥹

امسال هم مثل سالهای دیگه  پراز تکرار پراز خواسته هاییکه چندین سال دارم واسش میجنگم  هر س ...

ان شاءالله به همه ی خواسته هات برسی 

منم  هرچند این حس هرسال قبل سال نو میاد سراغم و جو میگیرتم که اینجوری میکنم اونجوری میکنم ولی ...

من دوسال قبل واقعا حسی ب عید نداشتم و دوسال وحشتناک رو گذروندم ولی امسال نه ،حال خوشی دارم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

من دوسال قبل واقعا حسی ب عید نداشتم و دوسال وحشتناک رو گذروندم ولی امسال نه ،حال خوشی دارم

خداروشکر گلم که حالا عید و دوست داری ، ان شاءالله کلی اتفاق خوب واست بیوفته🤩