2777
2789
عنوان

دیگه میخام خودکشی کنم ازدست این ...

748 بازدید | 51 پست

۶ماهه که خارش کل بدنمو گرفته تو این ۶ماه ۶۰۰دفعه شایدرفته باشم دکتر🥺💔😂

دونه های رو بدنم ب رنگ قرمزه ک شدیدا میخاره ..🥺💔فقط جا دونه هام نه بلکه کل بدنم خارش داره ازبس میخارونم خونی میشه دیگه صبرم تموم شده هعی رفتم دکتر قرص ضدحساسیت داد و شامپولیندان داد وهعی داروهای مضخرف بی اثر..

یکی گفت اگزماس یکی گف کهیره یکی گفت شپش پوستی بدنه یکی گفت حساسیته ۶ماههههههه دارم دیونه میشم الان دیگ ب فکرخودکشی رفتم 😩😔

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی صاف کننده خون طب اسلامی بهور منم اینطوری بودم خوب خوب شدم البته یکی دوتا دیگه دارو هم داد نمیدونم اسمشون چی بود

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

وای چقدر. مث همیم منم بخاطر همیشه مریض بودنم دلم میخواد خودکشی کنم  الان یه هفته اس  همه دندونام درد میکنن  پول دکترمم ندارم   پوست کف دستم  خشششششکه خیلی رو مخمه خشکه دندونام متورمه   ریزش مو دارم  کم خونم سرگیجه دارم   فقط دلم میخواد خودکشی کنمممم وبس 😭😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺
فامیل مامانم اینا هم اینطوری شدن😐

هیخدا اره خانواده  دایی ام اینطوری شده بود ک رفتم دوماه پیش اونا بودم شوهرم مسافرت بود بعد منم اینطوری شدم والان بدبخت شوهرم ک سالم ازسفراومد منه نفله رفتم پیشش داغونش کردم اونم بعد ۱ماه پیش من خارش گرفت حالا هرشب بهم میگه این چ سمی بود دادی بمن

اگه رویاشوداری پس استعداشم داری:)