2777
2789
سلام، من زنداداشم فک کنم همین 6 یا 7 هفته است، 4شنبه عصر یه دست‌انداز رو بدجور رد می کنن و بهش یه ضربه می‌خوره، شبش کمی خونریزی می کنه خیلی کم، و فرداش هم تا ظهر کلا یه دستمال کاغذی یه ذره خونی می شه، بعدش ولی عصر، یه ذره خونریزیش زیاد میشه و بعدم یه لخته ازش دفع می شه، ولی بعدش نه درد داره و نه خونریزی، یعنی سقط شده نی نی ش یا کیست هماتوم بوده یا چیز دیگه؟ کسی می دونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بره سونو من هفته 35 دقیقا همینطوری شدم رفتم بیمارستان گفتن تیکه ای از جفت بوده که کنده شده باید استراحت کنی کهاشتراحت کردم خداروشکر دیگه چیزی ندیدم انشالله که برای زنداداش شما هم همینطور باشه
رفت، آخه دکتر گیر نیاورد، 5 شنبه عصر رفت سونو نوشتن، رفت سونو هر چی هم آب خورد دکتر گفت شکمش خالیه و چیزی نشون نداد، جمعه هم که همه جا تعطیل، امروز الان نوبت سونو داره، ولی یکی از آشناهامون دکتر سنتیه، گفت نره به هیچ وجه سونو! آخه گفت کیست هماتومه و اگه بره سونو با فشار دستگاه سونو جنین می افته! حالا بیچاره گیر کرده، چه کنه نمی دونه!
سلام دوستان.من هفته 6 هستم ودیشب لکه بینی داشتم.امروزصبح خون قرمزدیدم رفتم سونوگفت دورجنین خون جمع شده بهم شیاف داداماالان دوباره یه لخته بزرگ دیدم خیلی نگرانم میشه راهنمایی کنید ممنون.