2777
2789
عنوان

باحالا کجان بیاید 😆🌈🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 62 پست
۱-خواب دیدم با مامانم ازدواج کردم ۲-یادم نی ۳-میرم هرچی میخوامو میدزدم🤠

مامانت؟؟؟🤣🤣🤣این دیگه خیلی سمه

رزا هستم زن سوم مختار(به شوخی)عاشق نی نی سایتایام و چند سال خواننده ی خاموش بودم. امیدوارم دوستان خوبی باشیم🌼جنوبی هستم و استقلالی چهار آتیشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااام خب چرت ترین خوابم این بود که میخوام زن فرمانده داعش بشم(بس که فیلم سقوط دیدم) مزخرف ترین عق ...

واااا😂😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

خوابام کلا نابودن

بدترینش این بود که خواب دیدم عموم با همون دمپایی دستشوییشون رفته کاخ سفید کنار بایدن با هم چایی میخورن😐

احمقانه ترین این بود که مامانم غذایی که ازش متنفر بودمو به زور بهم میداد و می‌گفت اینو میخوری چشمات مخملی میشن😑 همینطور گفته بود منو بابات دعا کردیم خدا تو رو بهمون داد

اگه نامرئی شم یه سری آدمای سمی رو از بین می برم و بدون ویزا هر جا میخوام میرممم

یه سری هم به بعضیا میزنم😁😂

Army    غرق در رویای آینده و سرگردان در کابوس حالیم... 
۱-خواب دیدم با مامانم ازدواج کردم ۲-یادم نی ۳-میرم هرچی میخوامو میدزدم🤠

😐😐😐😐😐

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

۱) خواب دیدم با لی دوونگ ووک دارم نون ماست میخورم اونم وسط حیاط 🫤🫤🫤 🤦🏻‍♀️

۲)فکر میکردم اگه اب بریزم به گربه بدنم جوش میزنه 

۳) میرم خرید بعدش طلا فروشی بعدش سوار هواپیما میشم میرم خارج یسری عتیقه میدزدم برمیگردم 🫤🤦🏻‍♀️🤣

•که جهان رنج بزرگیست 

1-خواب دیدم با یه غول ازدواج کردم، 2 بچه بودم وقتی فیلم زیزیگلو رو پخش میکرد میخاستم گوشت کوب بردار ...

تا ببینی غیبتت میکنن یاچی😂😂😂

خوابام کلا نابودن بدترینش این بود که خواب دیدم عموم با همون دمپایی دستشوییشون رفته کاخ سفید کنار با ...

باحالی✌️😁😂

۱ خواب دیدم یکی اومده بود تو اتاقم و تمام خوراکی هام را خورده بود 😂😂😂

چون من تو اتاقم یکم خوراکی گذاشتم و خنده دار تر اینه که همون موقع ک این خوابا دیدم پاشدم و همه شا خوردم و بلند گفتم چیز دیگه ایی ندارم ک کسی بیاد بخوره😂😂 و بعد ادامه خوابما رفتم😂🤦‍♀️

۲ اینکه احمق ترین چیزی ک فکر میکردم این بود وقتی هندونه یا طالبی یا از این میوه ها ک مینویشن کیلویی ۲۰۰۰ تومن را فکر میکردم دونه ایی ۲۰۰۰ تومنه و ب بابام میگفتم چرا انقدر هندونه و طالبی و .. کم میگیری وقتی ارزونن و دونه ایی ۲۰۰۰ تومن هستن😂😂

۳ هم اگ نامرئی میشدم میرفتم کسی که خیلی دوسش دارم و نمیدونه انقدر دوسش دارم را محکم بغلش میکردم و تو بغلش گریه میکردم  و همینطور ی بوسش میکردم :) اینجاش شاید یکم ناراحت کننده بود🥲💔

۱ یادم نمیاد ۲ اینکه خانما ی قرصی هست میخورن حامله میشن ۳ میرم خونه دبیرم(همونه ک میخامش)

آقا ی سوال توام مث من کراش زدی رو دبیرت؟ درد خیلی بدیه قبول داری؟😂🥲💔

آقا ی سوال توام مث من کراش زدی رو دبیرت؟ درد خیلی بدیه قبول داری؟😂🥲💔

من میتونم بگم عاشقش شدم و غرورمو گذلشتم زیر پا و رفتم درخاست دادم اونم قبول نکرد

ولی اره قبول دارم بد دردیههه😂💔

از اون بد تر اینه ک ۲۰ نفر دیگ تو کلاسمون روش کراش باشن همزمان😂😂

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛