2777
2789
عنوان

کسایی که باشوهرشون قهرن بیاین

304 بازدید | 15 پست

من باشوهرم قهربودم مقصرم اون بود ولی نمیخواستم شب عیدی باهاش قهرباشم غرورمم اجازه نمیداد پیش قدم بشم.امروز ی دعایی پیدا کردم که میگفت حتما نتیجه میگیرین چندنفرم گفته بودن نتیجه گرفتن منم خوندم وواقعا هم نتیجشو دیدم یه ساعت بعد همسرم زنگ زد وتقریبا آشتی کردیم.این دعارو میگم ولی اگه انشالله نتیجه گرفتین بگین و برای خوشبختیه من واون خانوم که این دعارو گفته دعاکنین 

اَعطفتُ غضبکَ یا (اسم شوهرت)بلا اله الا الله

چند بار بخونین.

😐

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

خب کسره هاشو نذاشتی اشتباه میخونیم 

کلا خونه هم نمیاد 🤭

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خب کسره هاشو نذاشتی اشتباه میخونیم  کلا خونه هم نمیاد 🤭

نه میاد ولی واسه دعوای دوباره🤣

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نه میاد ولی واسه دعوای دوباره🤣

😂😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️