2777
2789

من پوست خیلی خیلی خوبی داشتم... سفید بود و شفاف همه. از خوبیش میگفتن اشتباه کردم و گفتم با روتین رفتن بهترش کنم اول کاملا تحقیق کردم محصولات خوب بازار رو جمع کردم ضد آفتاب لافارر لایه بردار فیس دوکس و آبرسان نیتروژنا و کافئین اوردینری و آبرسان دور چشم نیتروژنا الان بعد یه مدت نگاه میکنم به پوستم رنگ پوستم ۳ درجه تیره شده رسما داغونه کردم تروخدا تروخدا اگر تجربه ای در زمینه سفید و درخشان شدن پوست به صورت فوری دارید بگید بخدا دعاتون میکنم بخدااااا خواهرانه کمکم کنید💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایه بردار واسه چی 🤔🤔لابدلایه بردار زدی تو خونه صد افتاب نزدی.اینو حدف کنی شاید درست بشی 

نه اتفاقا تحقیق کردم دکتر گفت تو خونه ام بزن زدم نمیدونم چرا اینجور شد😔

[QUOTE=280645180]تروخدا کمکم کنید[/QUOیه کانال هست کرم دست ساز میفروشه که پوست رو روشن میکنه.من و دختر خواهرم استفاده کردیم خدایی نتیحه گرفتیم .فقط یک دوره استفاده کن نایجه عالی ۱۵۰ تومنم خریدم.tabatabaei1359

نه اتفاقا تحقیق کردم دکتر گفت تو خونه ام بزن زدم نمیدونم چرا اینجور شد😔

خب لایه بردار واسه چی زدی جای جوش .پوست معمولی ک لایه بردار نمیزنن یه لایه از پوست کنده میشه افتاب میخوره سیاه میشه مگرنه هیچ کدام از محصولات نه مارک بدی هست نه حساسیت زا نه مشکل دار 

یک دکتر ایرانی که امریکا زندگی میکنه گفته بود روتین پوستی فقط تبلیغاته .من خودم اصلا حسش رو نداشتم ن ...

نه اخه هیچ چیز بدی نیست توشون ک بخاد مشکل زا باشه.بعدم مشکلات پوست تو بلند مدت نشون میده چهل پنجاه 🤔شما مگه اون سن رسیدی