با کلی امید منتظر بودم تاریخ پری رد بشه ولی همین الان مثل نخ رنگ صورتی دیدم فهمیدم پری داره میاد چقد دلم شکست دیگه توانشو ندارم دارم کم میارم خدا چرا نگاهی ب دلم نمیکنه دلم گرفته 4سال اقدامم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودمم نمیدونم تنبلی تخمدان دارم ولی دکترم میگه انقد شدید نیست ک نشی ولی نمیشم خیلی ماها فولوکول خوب داشتم ولی نشد این ماه شوهرم ازمایش داد گفتن تحرک کمه ولی ن انقد ک باعث ناباروری بشه این ماه دارو استفاده کرد منم کلومفین ولتروزول خریدم خودم خوردم
چرا ؟؟بخاطر هزینه اش؟؟ آخه آی وی اف که از تخمک و اسپرم خودتون ... توی رحم خودتم رشد میکنه ...
هزینه ک زیاده ولی بخواد میتونه جورش کنه میگه خدا ک بخاد بده میده حتی دکترم نمیره ماه قبل اولین بار بود ک رفت دکتر من همش میرم ولی خودش نمیره میگه براتو هم راضی نیستم بری میگم دلت نشکنه میزارم بری🥹😟