با کلی امید منتظر بودم تاریخ پری رد بشه ولی همین الان مثل نخ رنگ صورتی دیدم فهمیدم پری داره میاد چقد دلم شکست دیگه توانشو ندارم دارم کم میارم خدا چرا نگاهی ب دلم نمیکنه دلم گرفته 4سال اقدامم
منم یه سقط داشتم شش ماهه اقدامم این ماه دو هفته تاخیر داشتم بیبی چکم منفی میشد ولی باز میگفتم باردارم
عزیزم درکت میکنم میفهممت
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
به هیچچچچچ عنوان نا امید نشو به هیچچچچچ عنوان من بعد سه سال تو اوح ناباوری تو نا امید ترین زمان ممکن ...
عزیزم بنظر نودت دلیل بارداری اون ماهت چی بود؟تغییری تو ریتم زندگیت داشتی؟
خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
[QUOTE=280644580]منم یه سقط داشتم شش ماهه اقدامم این ماه دو هفته تاخیر داشتم بیبی چکم منفی میشد ولی باز میگفتم باردار ...[/QUOTشش ماهه ک یزی نیست خدا بده بهت
خدا یه حق مادر سقای دشت کربلا داستان رو با فرزند سالم و صالح سبز کنه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
[QUOTE=280644580]منم یه سقط داشتم شش ماهه اقدامم این ماه دو هفته تاخیر داشتم بیبی چکم منفی میشد ولی ...
بله در مقابل چهار سالشماواقعا چیزی نیست
فقط بعد سقطم یکم عجول شدم
ان شالله خدا از دلت بشنوه خیلی خسته شدم با خودم میگم یعنی میشع روزی ببینم بی بی چکم دو خط بشه فک کنم ...
میشه ان شا الله باب الحوائج شش ماهه با دستای کوچولوش گرهتون رو باز میکنه من مطمئنم ..دلم روشنه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱