2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#متن_گرافی 🫀

واسه اون آدمی که مثل معجزه وارد زندگیم شد: تو تیکه های پاره های قلبمو دوختی بهم؛ تو نور من شدی وسط همه تاریکی ها ؛من تورو با هیچ اتفاق بهتری عوض نمیکنم:)♥️👆🏿

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

#متن_گرافی 🪐

شدم مثل یه دفتر نقاشی🎨

صفحه اولم با کلی رنگ نقاشی شده

انقدر قشنگ که فکر میکنی قشنگ تر ازین

نمیتونه باشه 

میری صفحه بعد ..

دیگه مثل قبلی رنگ نیست یهو همه چی

عوض شده و جز چند تا رنگ تیره چیزی

نمیبینی

ورق میزنی..

امید میبینی اما هنوزم رنگ نیست 

یکم میری جلوتر میبینی که رنگ هستا

قشنگم هست ولی نمیتونی صفحه های

قبل رو فراموش کنی و مثل صفحه اول با

روح و رنگارنگ باشی 

زندگی خیلیامونه .

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

ما از سر فراغت دنیا گذشته‌ایم

چون موجِ باده از سر صهبا گذشته‌ایم

هر جاده‌ای به روی زمین خطّ باطلی‌ست

بر صفحه‌ی زمانه سراپا گذشته‌ایم...

♡ ‌

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

#متن_گرافی 💚

تا با تاریکی آشنا نشی قدر روشنایی رو نمیدونی

تا از دست ندی قدر به دست آوردن رو نمیدونی

تا رفتن رو نبینی قبل موندن رو نمیدونی

قدر داشته هات رو بدون-)-🌚💕

خوشبختی می‌تونه داشتن آدمی باشه که بلده حتی از راه‌های دور هم حالت رو خوب کنه…

‏از یه سنی به بعد تازه میفهمی چرا راننده تاکسیا دلشون میخواد با مسافرایی که نمیشناسن و حتی شاید دیگه هیچوقت هم نبیننشون، درد دل کنن.
🥺

تو دل آرام تن خسته و بی جان منی،...خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگ تره...،برای لبخند وقتی ک نمیخوانی ام ...

به در ميگیم تا ديوار بشنوه، فرش اَزمون دلخور میشه بخاری هم باهامون سرد میشه

آخرشم به کتف دیوار نیست حرفمون

باور نميكنم خدا به كسي بگويد: نه.. خدا فقط سه پاسخ دارد: ١- چشم.... ٢- یه کم صبر کن.... ٣- پيشنه ...

از یه سنی به بعد تنها چیزی که

کنار آدم ها نگهت میداره

اعتماد و آرامشه

چون دیگه گوشات از حرفای قشنگ پره... 

❥🥀

#متن_گرافی یک بزرگترین عدده . همیشه قشنگ ترین چیزای دنیا یکین ماه یکیه  خدا یکیه زمین یکیه ...

‏من تو بدترین روز زندگیم وانمود کردم که چیزیم نیست و روبه راهم با من از قوی بودن حرف نزن...