2777
2789
عنوان

کی مقصره؟

100 بازدید | 14 پست

تو یه رابطه دوستی یکی براش خیلی تایم مهمه و اونیکی کاملا بی توجهه..

مثلا فکر کنید سر یه وقتی با هم قرار میزارن..یا قراره با هم حرف بزنن درحالی که شخص دوم کلی منتظرت میزاره و تایمت از بین میره...

و از طرفی دومی میگه که( تو همش بهم اجبار میکنی و اره من که فلان کارو ندارم که بخوام سر زمان حساس باشم و تو داری به خاطر کوچکترین تفریحی که میکنم سرزنشم میکنی)

و شما فکر کنید دقیقا موقعی که شما مثلا مشخص کردی که همو ببینید یا حرف بزتید سرگرم اون تفریحش میشه..

واقعا کی مقصره؟

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفر ۲

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
باهاش حرف بزن  نذار هی تو دلت بمونه  یهو میبینی یه جایی بحث تون سر چیز دیگه ایه بعد بعد ...

بله درستش هم همینه. علاقه که بیاد وسط و بیشتر بشه نزدیکتر هم میشین و بیشتر برا هم وقت میگذارین یا دیگه اون قدر دوستش داری که هر کاری بکنه خودت براش دلیل میاری   

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
اگه سرش شلوغ باشه میتونه به نظر اول اطلاع بده تا اونم سرگرم کارای خودش بشه مگه نه؟ متاسفانه این کار ...

آره میتونه 

اما اگ ندونه که تو منتظر این خبری چی ؟

اگ فکر کنه ک تو علاقه ای بهش نداری چی؟

چون یسریا عادت دارن اگ بهشون محبت نکنی فکر میکنن بدت میاد ازشون و براشون مهم نیستی البته یسریا ن خیلیا 

بهتره وقتی یه توقعی ازش داری با لحن خوب بهش بگی عزیزم من دوست داشتم بهم خبر بدی وقتی نتونستی بیای 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐