2777
2789

سلام اول از همه میخوام بگم همسرم خیلی اعتقاد داره باید با خانوادش رفت و آمد داشته باشیم و احترام و فلان 

ولی از همون لحظه ای که من عقد کردم مادرشوهرم تمام مراسم هارو زهرمارم کرده به نحوی 

به خانوادم توهین کرده و به خودش هر اجازه ای رو میده و تو همه چی دخالت میکنه 

درکل از من خیلی خیلی بدش میاد 

الانم باز تیکه کنایه هاش تمومی نداره 

میخواستم با همسرم حرف بزنم و بگم دیگه نمیخوام هیچ گونه ارتباطی باهاشون داشته باشم 

تو خونشون حرف حرفه ننه شونه چون پدرشوهرم به شدت زن ذلیله 

توروخدا راهنمایی کنید چیکار کنم دیگه کشش ندارم 

همیشه چشمم گریونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شوهرت رفتارش باهات تغییر نمیکنه 

نرو خونشون که بهت کنایه بزنه 

اگر وقتی تنهایی کنایه هاش شروع میشه همیشه با شوهر برو خونشون با اون هم برگرد تنهانمون باهاش

هیچی نگو سکوت کن!🤫 وقتش که شد رحم نکن😉

ای کاش به باباش میکشید

نگا کافیه هر وقت رفتین خونشون برگشتین خودتو ناراحت جلوه بدی بعد اگه شوهرت دوست داشته باشه دیگه خیلی کم میرین اونجا

یا مثلن مامانش تیکه انداختنی مث این فیلما چشاتو پر اشک کنو به شوهرت نگا کن 

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

از شوهرت هیج انتظاری رو این مورد نداسته باش شوهر منم اینطوریه نهایت نهایت ی هفته ده روز زنگ نمیزنه و از رفتارسون ناراحته اما باز زنگ میزنه و اینا

ء

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻