2777
2789
عنوان

الان بخندم یا گریه کنم

222 بازدید | 11 پست

مادرشوهرم به شوهرم پیام داده که زنت حیله گره ی کاری کرده که تو به اون پول بدی به من پول ندی باید خجالت بکشی که زنت انقدر پرو شده به تو نگاه می کنه زن نباید جلو آقاش سرشو بلند کنه ((چند وقت پیش شوهرم رفته بود ی شهر دیگه واسه کارش البته یه مدت کوتاه بعد مادرشوهرم در ویس بعدیش به شوهرم در باره ی این هم گفته که ..) می دونم زنت بیرونت کرده از خونه وگرنه تو اون شهر چی کار داری پسرم خب میومدی خونه ی من حالا این زنت بیرونت کرده خب این زن نشد ی زنه دیگه 

این ویساشو از گوشی شوهرم به گوشی خودم فرستادم بعد گوش دادم دیدم اینارو بهش گفته الان نمی دونم بخندم یا ناراحت باشم با این دروغایی که گفته ولی از این میسوزم که شوهرم حتی ی کلمه بهش نگفته فقط ویساشو شنیده الان زنگ بزنم به مادرشوهرم بگم چرا این حرفارو گفتی؟؟ یا اصلا چی کار کنم البته شوهرم حرفاشو باور نداشت 

..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ چرت😂😂😂

مگ بچه دوسالس؟

یعنی شوهرت اگ بخازر این حرفا بخواد بره توهم از مادرش بوق تره😶

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
وا چ چرت😂😂😂 مگ بچه دوسالس؟ یعنی شوهرت اگ بخازر این حرفا بخواد بره توهم از مادرش بوق تره😶

بخاطر=بخازر😁

ب ما تنبلای مظلوم کاری نداشته باشین🥺انقد پاشو پاشو نکنید واسمون💔خوده خدا وقتی ک ماهارو آفرید با یه لحن خوجل موجل فرمودند:خودااااا والااااا تو نمخواد پاشی دراز بکش عزیزوووم😍تازه یه بالشته اضافیم گذاشت بغلمون🙃😁
تو خودتو عاقل نشون بده پیش شوهرت اصن ب روی شوهرت نیار با مامانشم پیش شوهرت خوب برخورد کن بخدا تاثیر ...

شوهرم خودش میگه من اصلا حرفای مادرمو قبول ندارم چون میخواد بین منو تو دعوا راه بندازه من به حرفش گوش نمیدم ولی به منم میگه تو هم کاری به کار مادرم نداشته باش

..