2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه برعکس شلخته شدم .

دوستم مادرشوهرش وسواس داره الان بچه پنج ساله دوستمم داره .باهربتردستشویی رفتن یه شلوار عوض می‌کنه یا روزی بیست بار دستاشو میشوره خیلی وسواسی 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

مادر من خیلی تمیزه . دم به دقیقه  بشور و بساب داره .اینقدر میشوره میسابه . منم مثل اون شده بودم .

اما دیدم اینطوری  ادم زندگی نمیکنه . فلج میشه آدم 

انجام ندادم .

حتی بخواهیم یه خوراکی برداریم بخوریم غذا بخوریم زهرمون میشه . چون مادرم همش میگه نریزید زمین . اونجا نشنید .چرا سرپا خوردید . وای چرا بشقاب کوچیک برداشتید .

وای چرا جلوتون برای هر چایی یه سینی بزرگ نذاشتید :(

زهرمدن میشه . من اما ترک کردم وسواس بودن رو 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چطور شد وسواسی نشدی؟ ژنتیکتشو نداشتی یا خودت اگاه بودی یا مامانت کار خاصی کرد

فک نکنم به ژنتیک ربط داشته باشه وقتی با یه کسی که وسواس داره همنشین میشی مطمئن باش بعدا تو هم وسواسی میشی