2777
2789
عنوان

خانما متاهل بیاین کمکک

349 بازدید | 15 پست

بچها من تازه عروسی کردم و در همین حینم قرص ضد بارداری استفاده میکردم تا دیروز که درد خیلی بدی اومد سراغم با لکه بینی رفتم دکتر امپول زدم خوب شدم ولی داخل واژنم امروز خیلی درد میکنه ولی دردش جوریه که میشه تحمل کرد این درد نمیدونم از کجا اومد من از اخرین رابطم ۴ روز میگذره اونموقع اصلا بعد از رابطه درد نداشتم الان اینجور شدم کسی تجربه نداره کمکم کنه 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواج ممکنه یکم درد داشته باشی توی رابطه یا بعدش 

حتی ممکنه چند وقت گذشته باشهولی باز بعد رابطه درد داشته باشی 

شما حالا یکم استراحت کن یه چند روزی هم رابطه نداشته باش بهتر میشی

بعد اگه میتونی روغن حیوانی یا کاچی بخور

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره😍😍😍😍😍
یه هفته سر جمع ۳ بار رابطه داشتم 

طبیعی عزیزم فک نکن فقط بار اول که درد داری ببین وقتی پرده پاره میشه حالا خونریزی داشته باشی یا نه بالاخره اون ناحیه ملتهب شده واژن باز شده در صورتی که قبلا اینطوری نبود 

منم همینطوری بودم یبار بعد رابطه اون اوایل عروسیم خونریزیم شبیه پریود شد بعد رفتم دکتر گفت بخاطر رابطه است چون دفعه های اولتون یه هفته رابطه نداشتم 

بعدشم از ژل روان کننده استفاده کردم تا یه مدت

و حل شد مشکلم

اوایل ازدواج ممکنه یکم درد داشته باشی توی رابطه یا بعدش  حتی ممکنه چند وقت گذشته باشهولی باز ب ...

چجور استفاده کنم‌از روعن حیوانی؟

اگه شوهرم‌همش‌اسرار داره منم از این طرف هنوز چیزی نشده درد دارم میترسم خیلی

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
خوب عزیزم این طبیعیه من خودم بعداز یکسال بازم گهگاهی دردمیاد سراغم

چیکار کنم خوب شم؟

میشه رابطه برقرار کنم اخه شوهرم خیلی‌اسرار داره 

اگه دردوخونریزی نداشتی میشع ولی اگه ادامه داشت به  دکتر مراجعه کن مشکلتو حل میکنه زودتر

دکتر نیست اخه تو این ایام

چجور استفاده کنم‌از روعن حیوانی؟ اگه شوهرم‌همش‌اسرار داره منم از این طرف هنوز چیزی نشده درد دارم می ...

بخوری با غذا با برنج اینا 

بعدم استرس که داری بدن سفت میشه بیشتر درد داری براش توضیح بده اونم قبول میکنه چند روزی صبر کنه 

از ژل روان کننده هم استفاده کن 

عروس خانم نگرانم نباش انقدر

چیکار کنم خوب شم؟ میشه رابطه برقرار کنم اخه شوهرم خیلی‌اسرار داره 

اگه چند روزه رابطه نداشتی با ژل روان کننده انجام بدین منتها خیلی دیگه ادامه ندین 

بخوری با غذا با برنج اینا  بعدم استرس که داری بدن سفت میشه بیشتر درد داری براش توضیح بده اونم ...

اره عزیزم باید یه مقدار صبر کنین چون رابطه هنگام خونریزی خطرناکه،واینکه برای تسکین درد یه مسکن با دوز پایین استفاده کن که ضعف وسرگیجه نداشته باشی

بخوری با غذا با برنج اینا  بعدم استرس که داری بدن سفت میشه بیشتر درد داری براش توضیح بده اونم ...

اخه من نمیزارمش دیشب دیگه قهر کرد هم درد داشتم هم یکم لکه بینی 

بنظرت برم پیش ماما کمکم میکنه؟؟