بچها من تازه عروسی کردم و در همین حینم قرص ضد بارداری استفاده میکردم تا دیروز که درد خیلی بدی اومد سراغم با لکه بینی رفتم دکتر امپول زدم خوب شدم ولی داخل واژنم امروز خیلی درد میکنه ولی دردش جوریه که میشه تحمل کرد این درد نمیدونم از کجا اومد من از اخرین رابطم ۴ روز میگذره اونموقع اصلا بعد از رابطه درد نداشتم الان اینجور شدم کسی تجربه نداره کمکم کنه
اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبیعی عزیزم فک نکن فقط بار اول که درد داری ببین وقتی پرده پاره میشه حالا خونریزی داشته باشی یا نه بالاخره اون ناحیه ملتهب شده واژن باز شده در صورتی که قبلا اینطوری نبود
منم همینطوری بودم یبار بعد رابطه اون اوایل عروسیم خونریزیم شبیه پریود شد بعد رفتم دکتر گفت بخاطر رابطه است چون دفعه های اولتون یه هفته رابطه نداشتم