2777
2789

برای سالای اول درامدتون چقدر بود حدودا؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اول چون ارزون میگیری خیلی درامد نداری فقط پول موادت میشه یا اجاره حتی ممکنه ضرر ببینی

شما انجام میدین؟

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تقریبا۱سال پیش دوره ناخن دیدم و۱۰ماه پیش شروع ب کار کردم، یکی دوماه اول برا خواهرم وچندتا از فامیلا کارمیکردم هزینه نمیگرفتم فقط برا اینکه راه بیفتم بعد۲ماه، ۴ماه تو سالن محلمون شروع ب کارکردم و کارمم خوب بود اما چون فعلا مشتریم زیاد نشده بود ماهی میانگین۳تومن داشتم دیگه باردارشدم و نرفتم،اما راه بیفتی ومشتری هات ثابت شن وتوی ی سالن معمولی شروع کنی حداقلش ۸،۹تومنو داری

عزیزم من تقریبا۱سال پیش دوره ناخن دیدم و۱۰ماه پیش شروع ب کار کردم، یکی دوماه اول برا خواهرم وچندتا ا ...

مرسی عزیزم❤

منم رفتم تحقیق کنم ارایشگاه ها اکثرا حرف شمارو زدن

اخه یه سری درامدای نجومی میگن معمولا که گفتن اونا استثناس و به خیلی چیزا بستگی داره...

عزیزم من میانگینو گفتم حرفه ای ها با سابقه بالا ، درامداشون خیلی بیشتره

ممنونم🙏🙏