حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
اول چون ارزون میگیری خیلی درامد نداری فقط پول موادت میشه یا اجاره حتی ممکنه ضرر ببینی
شما انجام میدین؟
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
عزیزم من تقریبا۱سال پیش دوره ناخن دیدم و۱۰ماه پیش شروع ب کار کردم، یکی دوماه اول برا خواهرم وچندتا از فامیلا کارمیکردم هزینه نمیگرفتم فقط برا اینکه راه بیفتم بعد۲ماه، ۴ماه تو سالن محلمون شروع ب کارکردم و کارمم خوب بود اما چون فعلا مشتریم زیاد نشده بود ماهی میانگین۳تومن داشتم دیگه باردارشدم و نرفتم،اما راه بیفتی ومشتری هات ثابت شن وتوی ی سالن معمولی شروع کنی حداقلش ۸،۹تومنو داری
عزیزم من تقریبا۱سال پیش دوره ناخن دیدم و۱۰ماه پیش شروع ب کار کردم، یکی دوماه اول برا خواهرم وچندتا ا ...
مرسی عزیزم❤
منم رفتم تحقیق کنم ارایشگاه ها اکثرا حرف شمارو زدن
اخه یه سری درامدای نجومی میگن معمولا که گفتن اونا استثناس و به خیلی چیزا بستگی داره...
عزیزم من میانگینو گفتم حرفه ای ها با سابقه بالا ، درامداشون خیلی بیشتره
ممنونم🙏🙏