2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد ساخت خونه

536 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر ما یه خونه قدیمی داریم زمینش 225 متره حالا می خوایم این بکوبیم چندطبقه بسازیم حداکثر طبقاتی که می تونیم چقدره ؟ کوچه ۶ الی ۷ متر میشه عقب نشینی هم دادیم همین الانشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچه ۶ متری نهایت سه طبقه 

الان کوچه ما شش متریه همسایه روبرو اینکارو کرده اون چهار طبقه زده

ما هم شکایت کردیم 

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

بستگی به محلتون داره که شهرداری تا چندطبقه جواز بده یجا ۶طبقه جواز میدن یه جا۴بیشتر نمیدن

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

خب  ان  شالله  به یاری خدا شروع  کنید 

ان  شالله بسلامتی 

گلممم من  همه همکارانم  که شروع کردن خیلی عوارض  شهرداری و اینا را داشتن 

ناراحت  نباش 

شروع  کنید 

یه طبقه  شم که بدی کرایه کمکم موارد بعدی را شروع می کنی 

اینو از شهرداری باید بپرسی

از لحاظ متراژ و اینا تا ۵ ۶ طبقه میتونی ولی هر شهر هر کوچه و معبری بر اساس تراکم منطقه و معیارای دیگه شهرداری مجوز ساخت میده

بعضی وقتها حتی دو طبقه بیشتر نمیذاره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

سلام و عرض اب 

بستگی به عوامل مختلفی داره 

شهر 

کوچه 

عرض خیابون 

ولی شهرستانها معمدلا ۴ طبقه میدن هر واحد ۱۵۰متری 

چون با متراژ ۲۲۵متری فقط میتونی ۴الی ۵تا پارکینگ را تامین کنی 

مگر اینکه رمپ بزنی که هزینه ات چند برابر میشه ولی تراکم ساخت بیشترب بهت میدن

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺