2777
2789
عنوان

ثبتنام ایرانخودرو

138 بازدید | 6 پست

بچه ها داداشم میخواد ثبتنام کنه ولی همش خطا میزنه. کسی هست که تونسته ثبتنام کنه؟ تمدید نمیکنند زمانشو؟

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
تمدید شد .تا ۲۹ ام

جدی؟ چ خوب. ممنون بابت پاسخگوییتون

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم ولی ابران خودرو اصلا ماشین برای ثبت نام نیاورد 

چرا اورده . چنتا پژو و دنا اینا

@mobina_jon  

عزیزم تو تاپیک اون دوست افغانستان گفتی که جمعیت ۸میلیون در برابر...

دلم نیومد جواب ندم😂البته اگ درست تگتون کردم

حرف شما متین . منم اصلا منظورم مشکلات غالب نبود.

ولی شما فکر کن شهر ما حدااقل ۳/۴اتباع هستند. حالاخودتون عمق فاجعه رو درک کن....جمعیتشون پراکنده نیست که ب چشم نیاد.

همه کارگرا افغان، خونه ها هم در رهن اونا...نونوایی میری اینقدررر شلوغه که گاهی نون گیر نمیاد همشون بالا ۳۰_۴۰نون میخرن.بعد شهر کناری ما که اینا اجازه سکونت ندارند و بهتر از شهر ماست و خونه ها ارزونترن اجاره هاشون. بعد اینا هم همه اومدن اینجا از صفر شروع کنند با زن و بچه کار میکنند. لااقل سرمایه دارم نیستند که فایده ای برا مملکت داشته باشند برخلاف ایرانی های مهاجر...

تازه ۸میلیونشون قانونیه. با اونا که غیر قانونی ان جمعیتشون ب حدود ۱۶میلیون نفر میرسه...

❤️