الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برا چاقی صورت این عیدی تا میتونی مغز بخور.از پسته و تخمه و بادوم و هر چی گیرت اومد.برا چاقی خودتم واقعا میگم باید بیشتر توانت بخوری ینی تا حدی ک حس بدی بگیری تا معدت جا باز کنه .و گرنه مثل حالت عادی بخوری غذاتم حتی خوب باشه چاق نمیشی.بعد اگ اشتها نداری برو ی دکتر تغذیه . بعضیاشون امپول میزنن و قرص میدن و باید فکر کنم تا سه ماه حداقل زیر نظرش باشی تا دیگه وقتی چاق شدی برنگرده.فقط از قبل باید فکر هزینشم باشی.البته خیلی هم نیست حالا
هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️ به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤
این مردا هم مشکل دارنا.مگ کوری ندیدی اول چطوری بوده.حالا چاق و لاغر میکنن.چاق هم بشی میگن شدی اندازه فیل.لاغر بشی میگن مث چوب خشکی.وا یذره ثبات ندارن
هر وقت ترسیدی و فک کردی که به آخر خط رسیدی، این تیکه کتاب کیمیاگر رو بزار جلو چشمات:"همیشه به قلبت بگو كه ترس از رنج از خود رنج بدتر است، تاریكترین لحظهٔ شب لحظه پیش از برآمدن آفتاب است..!☀️ به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤
والا شوهر آشغال من تپل دوست داره منم تپلم ولی بازم هیچ حسی بهم نداره 😒😒
در سکوت ما فریادهاست........ زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔 https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/ اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه! اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤