2777
2789
عنوان

🛑لرزش و نبض بالای ناف 🛑

1212 بازدید | 14 پست

خانما من اقدامم ۱هفته از تخمک گذاریم میگذره

از دیروز بالای نافم لرزش شدید داره جوری ک ب چشم دیده میشه 

بخاطر چیه؟ممکنه بخاطر خونرسانی باشه؟😐

میگن انقباضبات رودست ولی من بارداریم اینطوریم الانم همینم

ینی قبل اینکه بفهمی بارداری اینجوری میشد؟؟؟

خیلی حرکت رو مخیه عین لگد بچس

من سردخترم ماهای اخر بارداریم دخترم اینجوری لگد میزد😂

ولی الان خوندم م بیشتر بخاطر خونرسانیه انقباض اینجیزاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=280534803]ینی قبل اینکه بفهمی بارداری اینجوری میشد؟؟؟ خیلی حرکت رو مخیه عین لگد بچس من سردخترم ماهای اخر بار ...[/QUOTE من چهارروز بعد اقدام بی بی چک گذاشتم وهاله انداخته بود وشیکمم خیلی ریز نبض میزد همون نزدیک ناف،الان که۱۳هفته هستم این نبضه قوی تر شده و ازمن اصرار ازدکترا انکار😂😂😂😂ولی سربچه اولمم این حالتی بودم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من تو اقدامم و دو سه روزه عقب انداختم نافم گاهی تیر میکشه از بعد تخمک گذاریم تا حالا 

من درد پریودی دارم با درد نوک سینه ولی خب این علائم با پریودی یکیه ،عقب انداختی تست بزن نشون میده

[QUOTE=280534803]ینی قبل اینکه بفهمی بارداری اینجوری میشد؟؟؟ خیلی حرکت رو مخیه عین لگد بچس من سردختر ...

پس ممکنه منم حامله باشم

چون اولین باره تو زندگی دارم این حالت تجربه میکنم دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه😂😐

جنسیتو چی گفته بهت؟

من درد پریودی دارم با درد نوک سینه ولی خب این علائم با پریودی یکیه ،عقب انداختی تست بزن نشون میده

ولی علائم من یکی نیست من جوری کمر درد و دل درد داشتم که یه ورق مفنامیک اسید رو تو چهار روز پری میخوردم حتی بعضی اوقات سرم میزدم الان فقط یه درد یا میشه گفت بیشتر احساس ضعف تو کمرم دارم و نافم تیر میکشه ...

بی بی زدم اولی رو شب موعد زدم منفی شد دومی رو امروز صبح یه هاله ی کمرنگی انداخت نمیدونم چیکار کنم 

عکس ندارم .. اصلا خودشم ندارم خیلی کمرنگ بود .. ولی من پریود های خیلی منظمی دارم و سابقه عقب انداختن ...

۱هفته صبر کن پریود نشدی آزمایش بده

به بیبیچک هیچ اعتباری نیست اینو دکترمم گفت من هردفعه بیبی میزدم هاله داشت همه میگفتن مثبته😐😐

پس ممکنه منم حامله باشم چون اولین باره تو زندگی دارم این حالت تجربه میکنم دلیل دیگه ای نمیتونه داشت ...

انشالله که باشی🤲🤲🤲 نه ۱۱هفته و۴روز بودم ان تی نشون نداد☹️

ایشالله م هرچی دلت میخواد همون باشه😘😘😘

الهی🤲سالم باشه🤲مثل بچه اولم باشه همه چیش🤲دختردارشیم🥺