2777
2789

دخترا من ۲۲سالمه حدودا متولد خرداد هشتادم ولی خواستگار ندارم مثلا ممکنه یکی تو خیابون مرکز خرید یا مترو خانوما بیان برای پسرشون از من خوششون بیاد بگن ولی دیگه زنگ نمیزنن همین یعنی هیچ کس هیچ کس منو نمیخواد چلا؟ عادیه ؟ چادریم تیپم بد نیست حقوق هم میخونم ولی هیچی به هیچی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینجوری خانما تو خیابون میان میگن خاستگاری میکنن؟ 😐توعمرم اولین بار شنیدم 🤐

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 
واقعا اینجوری خانما تو خیابون میان میگن خاستگاری میکنن؟ 😐توعمرم اولین بار شنیدم 🤐

معمولا برای چادریا هست از این درخواستا از طرف مادر منم دختر خالم چادریه پیشم بود یه نفر ازش شماره خونشون خواست

برای من تو سه ماه پیش یه چهار بار پیش اومد یه خانومه تو مترو بودم جامو دادم به کس دیگه خوشش اومد ازم اومد گفت برای پسر خواهرم و...

یه خانومه رفتم اتاق پرو لباس چند تا لباس خریدم اومد گفت خواهر شوهرم دنبال یه دختر مثل تو برای پسرشه شماره مامانمو گرفت ولی هیچی که هیچی 

من دوسال از تو کوچیک ترم

تک و توک هست گفتن ما رد کردیم یا رو در رو یا تلفنی .

اخه مورد های معمولی بودن مورد خاصی نبودن که بخوام راهشون بدم

نمی دونم اگه شماره میدادیم برای زنگ زدن زنگ میزدن یا نه

کاش یاد بگیریم برامون مهم نباشه تایید شدن از طرف دیگران رو

من ۲۵ سالمه جدا شدم و چند وقتیه یکی خیلی پیگرمه نمیشه گفت خواستگار زوده هنوز برات لذت ببر ازدوا ...

ان شاء الله دیگه برات جدایی پیش نیاد همیشه خوشبخت باشی ازدواج خوب خیلی خوبه ولی ازدواج بد ....

معمولا برای چادریا هست از این درخواستا از طرف مادر منم دختر خالم چادریه پیشم بود یه نفر ازش شماره خو ...

عههه 

چه جالب 😐

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم