2777
2789

از دیروز صب همش سرفه میکنم گلوم هم زخم شده ..بابام چندتا قرص بهم داد خیییلی خواب اور بود..امروز ۴ صبح بیدار شدم برم حمام که بعدش بشینم بخونم ولی نمیدونم چرا سرگیجه و حالت تهوع  شدییید گرفتم تو حمام غش کردم تا نیم ساعت بعدش که چشامو باز کردم 😭😭😭 کنکور دارم درس دارم خداااااا ..شما راهکاری ندارید که زود خوب بشم ؟ قرص نمیخوام بخورم چون خواب اوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینیکه میگم عااالیه. پسرم شدید سرفه میکنه هیچ دارویی قطع نمیکنه .بجز انار و روغن بادام شیرین

انار رو او ظرف بزار رو شعله کم،  تن تن چپ و راست کن تا توش بپزه بعد ک پخت روغن بادوم رو بریز روباه چن مین رو شعله باشه بعد بخور 

دوبار تکرار کنی کلا قطع میشه 

با فاصله بخور

برو دکتر

یه سری آبنبات ها هم هست تو داروخونه مخصوص گلودرد 

اونا هم خوبه 

دونه بِه بذار تو دهنت بمونه مثل آبنبات باعث میشه گلوت خشک نشه و هی سرفه نکنی

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

ابلیمو عسل و امتحان کن و شبم با کرم گلوتو ماساژ بده با شال یا روسری ببند اگرم تونستی پودر چهارتخمه (روتارین)از داروخانه بگیر ایشالله که جواب میده

یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤

عزیزم 

انفولانزا جدید هست 

اول اینکه ویتامین دی ۱ عدد بخور 

اگه بدن درد و تب داری ناپروکسن و استامینوفن ۵۰۰ هر ۶ ساعت بخور 

مایعات زیاد بخور اب هویچ عالیه 

لبنیات نخور اصلا 

چای دارچین بخور 

کلا اگر داشتی برو تست کرونا بده. اخه غش ممکنه ناشی از افت اکسیژن باشه

دیشب خیلی سردم بود دوتا پتو کشیدم رو خودم ساعت ۴ صبح بدنم داااااغ دااااغ بود وقتی بلند شدم برم حمام سرم گیج رفت دیگه اونجا کامل غش کردم ممکنه بخاطر اون دوتا پتو باشه؟