بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم حتما مراجعه کن به روانشناس، کمکت میکنند..در کنارش ورزش رو داشته باش حتما انجام بده مثه یوگا یه چیزی مثه سوپاپ اطمینان که کمکت میکنه، مکملهای ویتامین گروه ب، املاح و مواد معدنی و..ویتامین د ۳, آهن خونت، و ...اینا خیلی تأثیر داره تو افسردگی
افسردگی دائم نه ولی یه موقع های حالم خیلی بده خیلی تنها میشم اونقدری از تنهایی میخوام خفه شم مث الان ...
میفهمم همه جوره ش سخته...منم همش فک میکنم چشامو باز کنم مشکلاتم حل بشه اونوق مطمئنم حالم خوب میشه فقط خرا خدا میکنم خیلی وقته درگیرم ...در حسرت یه حال خوب یا یه خواب راحت...صبحا همش با تپش قلب بیدار میشم شباهم چنبار آیه الکرسی میخونم بتونم بخوابم
ولی خب تا اینجاشو که اوندی از پس بقیه اش هم برمیای ، هومم؟ توقوی هستی دختر
🥲🥲🥲🥺🥺راستش گاهی وقتا خداروشکر میکنم میگم چه خوب که این همه صبور بودم ....تو این سن کم تقریبا دوساله شب و روز ندارم هییی به خودم میگم چجوری این روزارو فراموش میکنم اگ تموم شن
عزیزم برا من ژنتیکی نیس...مشکل اومد زندگیم و بدبیاری پشت بدبیاری شغلمو از دس دادم ضرر مالی کردم در ح ...
خب اینا هر کدوم اتفاقات سنگینی هستن و آدم رو از پا درمیارن.
سعی کن تیکه تیکه حلشون کنی...گام های کوچیک بردار.....یه برنامه بنویس بلند مدت...در کنارش به خودت هم برس....و اگه میتونی یکم ورزش کن...ذره ذره آدم بهتر میشه....طول میکشه میفهمم. ضرر مالی مسئله آسونی نیست اصلا ولی تو هنوز میتونی شکستش بدی. سعی کن بیشتر با افرادی باشی که حالت رو بهتر میکنن.