2777
2789
عنوان

نوزاد بچه ها زود جواب بدین فوری

765 بازدید | 37 پست

سلام مادرا.دخترم۲۵ روزشه تازگی دکترامتوجه شدن که یکی از رگ های اصلی قلب بچم تشکیل نشده و یک حفره بزرگ توی قلبش داره.گفتن چندتا عمل لازمه که حتی بعد عمل هم یک آدم نرمال نمیشه.حسابی ناامیدم کردن .کیا این مشکلو داشتن یا اطرافشون دیدن از تجربه هاتون بگین.

یکی اطراف ما بود یه بار یا دوبار رفت عمل ماشالله الان عالیه.4 سالشه الان

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش چندتا دکتر شهرهای مخالف برو

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الهی بگردم خدا شفاش بده

از کجا فهمیدی خودت؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

حتمااااا چندتا دکتر ببر هیچی هم نگو تز مشکلش ببین تشخیص بقیع چیه

دختر جاری،دوستم همینجوری برد دکترشو عوض کرد گفتن سالمه سالمه مشکلی نداره

الانم دوسالشه والا سالمه

نی نی خوشگلم امیدوارم صحیح و سالم بغل بگیرمت😍یه سقط توی 8 هفته داشتم براثرانعقادخون،واژینیموس هم داشتم،سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم🥰درضمن کاربری اولم پرنسسگیسبریده هستش ک سال۹۷زدم رمزش یادم نیست گوشیمو عوض کردم

یکی از آشناهامون بچشون دو ماهگی عمل قلب کردن ، 

دیر راه افتاد ، دیر حرف زد و..

الآن ۹ سالشه خیلی خوب و عادیه و نرمال شده

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔

یکی از بستگان ما هم بود میگفتن قلبش سوراخه طوری که خودشون میگفتن عمل کردن دوسال پیش الان کلاس اوله🤗

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷