2777
2789
عنوان

نوزاد بچه ها زود جواب بدین فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 37 پست
من بندرعباس هستم.شما کسی رو دیدین این مشکلو داشته باشه و بچش خوب شده

ببین من پسرم ۶ ماهش بود فهمیدم مجرای شریانی قلب بچه ام بازه یه رگ که ازهمه بسته است منتها ازپسرمن بازبود ...فقط باآنژو بسته میشد که خدارشکر شد....۲ماه تحقیق کردم تابراش دکتر پیداکردم بردمش تهران پیش خانم دکتر تفرشی که معرفی کرد پیش دکترمرتضائیان آنژیو بشه توبیمارستان رجایی ...یعنی می‌خوام اینو بهت بگم دکترمرتضائیان دکتر. نبود یک فرشته بود روی زمین فقط دوتا بال کم داشت...هرچی از سوادش وانسانیتش و تجربه اش بگم کم گفتم شما باید برای ویزیت کلینیک بیمارستان شهید رجایی نوبت بگیربرای همین دکترمرتضائیان بعدش ببرین پیشش دیگه خودشون تصمیم میگیرن براتون .‌‌انشالله که خیره اصلا نگران نباشین فقط دست رودست نزار بعدازتعطیلات ببرین تهران

کدوم شهر هستن

ببین دست دست نکن .هیچ جا نبرش. مستقیم بیا تهران .بیمارستانش عالیه. همه پزشکای خبره .فقط بدون بعضی بیماری ها دوران طلایی دارن باید سرموقع درمان بشن 

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من پسرم ۶ ماهش بود فهمیدم مجرای شریانی قلب بچه ام بازه یه رگ که ازهمه بسته است منتها ازپسرمن با ...

منم پسرم مریض دکتر حجت مرتضاییان هست. خدا بهش طول عمر بده که واقعا   دستش شفاست

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
خیلی سخته...رابطتت باهاشون چطوره؟

با یکی 9 ساله قهرم، دوتا هم یه با. سلاممو علیک میکنن یه بار طاقچه بالا میزارن، یکی خیلی مرموزه زیرکه از همه توقع داره ولی خودش بشدت خسیس، یکی هم خوبه تا وفتی پا رو دمش نزاری وقتی دهن باز کنه دیگه انقدر کلمات گوهر بار میگه طرفو که هیچکس باهاش جرعت نمیکته دهن به دهن شه، و اما سلطان بزرگه بشدت سیاستمدار بشدت پولدار بشدت زیبا بشدت مهربان،اصلا خودشو نمیگیره خیلی باهاش راحتم ولی بقیه باهاش راحت نیستن خودش موسسه داشت یه زمانی وقتی دخترا برا کنکور میخوندن کار بیرون تعطیل کرد کمکی شم فرستاد بره خودش کارای خونشو کزد محیط خونه رو اروم نگه داشت مدیریت کرد الان یه دخترش دانشجو پزشکی هست اون یکی هم نمیدونم چیه پسرشم تو یه ارگان دولتی پست مهم داره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منم پسرم مریض دکتر حجت مرتضاییان هست. خدا بهش طول عمر بده که واقعا   دستش شفاست

آره من زندگیمو سلامتی پسرمو ....مدیون آقای دکترهستم ...

واای  چقدر خوب بودن خدای من فرشته که میگن به اینجور شخصی میگن ...واقعا بینظیر هست کارشون میتونستن مثل خیلی ازدکترای دیگه بیمارستان شخصی پول جارو بزنن ولی بیمارستان دولتی هستن ‌‌‌...راحت کسانی هم که شرایط اقتصادی سختی دارن میتونن برن پیششون