2777
2789

سلام بچه ها من هفته 19ام هنوز نی نی تکون نمیخوره 

منتظرم خیلی زیااااد 

همسرمم خیلی دلش میخاد ببینه تکون میخوره 

از چند هفته همسرم میتونه تکون هاشو ببینه؟

🌺من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره .من تقریبااز۱۸هفته تکوناشوحس کردم وا۲۵هفته تکوناش جوری بودکه بقیه میتونستن ببینن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بستگی داره .من تقریبااز۱۸هفته تکوناشوحس کردم وا۲۵هفته تکوناش جوری بودکه بقیه میتونستن ببینن

کاش نی نی منم زود تکون بخوره 

دلم رفته برا این ک تکون بخوره 

همش منتظرم

نه خلفی

نگران نباش اون وروجک خابالویه واینکه همچی تکون بخوره فک کنی فوتبال بازی میکنه توشکمت

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
من از ۲۴ هفتگی با گذاشتن دست همسرم متوجه میشد  اونکه کلا شکم چپ و راست بشه و همه ببینن ما ...

من 24هفتم قشنگ میبینم😵 لگد زدنی شکمم تکون میخوره ما هم نگاش میکنیم واضحه

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
نگران نباش اون وروجک خابالویه واینکه همچی تکون بخوره فک کنی فوتبال بازی میکنه توشکمت

ای کاشکی خیلی منتظرشم 😍😍