من با زدن شربت استامینوفن ترکش دادم دهن زد دید تلخه دیگه نخورد خیلی هم راحت ترک کرد چون ۱۴ ماهش بود حدودا
مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت میافتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بیهیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بزارین آخر فصل بهار که هوا خوبه و میوه های بیشتری میاد این طوری بیشتر بیرون ببرین و میوه بدین بخوره سرگرم بشه
مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت میافتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بیهیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz
اگه بخوای خییییلی مامان خوبی باشی و ملایمت داشته باشی باید هرروز طرف عصر به بعد حسسسسابی خسته ش کنی که شب زود غذا بدی بهش خوابش ببره و حوصله نداشته باشه بیاد سمتت اصلا یا شب کنارش بخواب نوازشش کن بهش شیشه بده شیشه خیلی خوبه
آره بعضیا بهم گفتن ولی نوشته بعداً تو روانشون تاثیر منفی داره
مامانم خواهرمو همینجوری از شیر گرفتن دقیقا نمیدونم چه تاثیری داره چون خواهرم خوبه خداروشکر ازدواج کرده ولی خب نمیگم هم تاثیر نداره بالاخره بچه احساس عاطفی داره به شیر مادر