2777
2789
عنوان

ئه سوال دارم ازتون درباره مادرشوهر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 96 پست
عقل نداری راحتی ابجی. بالاسری میبخشه خودت باید جر بدیشون🤣🤣🤣

خودمم ازینور همچین کم نمیزارم..اولین عیدیم مامانم عیدی اورد همه‌رو دعوت کردم به جز خواهرشوهرامو جاریمو..جیگرم خنک شد..ولی ازاینور شوهرمو پر کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم ازینور همچین کم نمیزارم..اولین عیدیم مامانم عیدی اورد همه‌رو دعوت کردم به جز خواهرشوهرامو جاری ...

افرین .منم امشب بد جنسی کردم.شوهرم غذا خواست ببره برا خواهرش توش مو گزاشتم😎

خب اینا مریض هستن.حسودددددد هستن شدید چشم ندارن ببین عروسشون میخنده.

البته شوهرم بفهمم از من کم گذاشته داده به اونا روزگارشو سیاه میکنم ..وگرنه بره پولاشو بندازه تو جوب خودش داره شب وروز کارمیکنه.. بمنچه

حالا فکر کن شوهرم جنوب بود .راننده شخصی داشت.بعد اومد شهرمون مرخصی مثلا فقط شبا همو میدیدیم کل روز د ...

وای خواهر درکت میکنم شدید منم همین درد هارو داشتم.همون شبش تا نصف شب پیش خواهراش و برادراش و داماداش بود.بعدش که میومد تو اتاق بالشت بر می‌داشت می‌رفت رو زمین می‌خوابید یعنی اثرات بعد هم نشینی با خواهر و داماد و مادرش تنفر آورد تو دل شوهرم و طلاقم داد.لعنتی کل خاندانش تا تباه نشه من دلم آروم نمیگیره.همین حالاش تقاص دارن پس میدن منم خوشحال.میدونی هشت سال رنج و بدبختی کشیدم پا به پای شوهرم تا تهش که خونه بست .ماشین خرید و کارمند شد بودم تهش جای قدردانی طلاقم داد و هرچی داشت سند زد به اسم بقیه که تو دادگاه چیزی به من نرسید.

دانشجو

رابطه باید به اندازه باشه!!! یسری از خانما میگن بامن ازدواج کردی مامانت مردم نباید بری پیشش🙄

دهن مامانتو جر بده و...

یسری از مامانام نمیگن پسرمون خودش زندگی داره تو خونش آرامش میخواد همش باعث اختلاف میشن 

درکل هم عروسا مشکل دارن هم خانواده پسرا 

هر پدر و مادری برای بچه زحمت میکشه چه دختر چه پسر 🤗فقط پسرا نیستن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️