2777
2789
عنوان

ئه سوال دارم ازتون درباره مادرشوهر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 96 پست

از نظر من مرد دوتا دست داره یعنی دوتا کفه ترازو یک کفه زن و بچه یک کفه مادرش.اما موقع دعوا یا هر مشکلی مرد باید طرفدار حق باش.حتی اگه حق با زنش بود باید طرف حق باش .من از ناحقی متنفرم.نمیگم پسره مادرشو تحویل نگیره ولی ناحقی هم درست نیست.خدایی من آنقدر زندگی سختی داشتم که گفتن نداره.شوهر سابقم هرچی می‌خرید میبرد میداد به مادرش .میدونست مادرش ازمن بدش میاد ولی همیشه طرف ناحق بود .حرفامو با ور نداشت.مادرش تو سن شصت و خردی دروغ می‌گفت.یعنی از سنش خجالت نمی‌کشید بهم تهمت میزد بهم فحش میداد.دعای بدم میکرد تا من میخواستم ازخودم دفاع کنم.شوهر دهن رو باز میکرد من بدبخت یک نفر بود سه تا چهار نفری سرم حمله میکرد با دهن منو میخوردن

دانشجو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده شوهرتا جایی محترمن که دخالت و فضولی نکنن . در ضمن همه ی مادرشوهرا داماد رو بیشتر از عروس دو ...

اره دقیقا.میدونی دلیلش چیه.چون زندگی دختراشون براشون مهم تر تا دختر مردم

دانشجو
اره دقیقا.میدونی دلیلش چیه.چون زندگی دختراشون براشون مهم تر تا دختر مردم

اره دیگه.مادرشوهره من قشنگ گفت که اره به شوهرت گفتم اول محمد رو هرجا میخواد برسون بعد زنتو .ی دونه بیشتر داماد نداری که.

انگار شوهرم ی جین زن داره

الهی آمین.اخرشم مادرش موفق شد وپسرش منو طلاق داد.یعنی نشستم واس صبر .که تقاص های منو چنان پس میدن او ...

میدن حتماتقاص میدن..من عروسیموکوفت کردن فقط سپردم به اون بالاسری نه نفرین کردم نه کاری خودش بهترمیدونه چیکارکنه

اره دیگه.مادرشوهره من قشنگ گفت که اره به شوهرت گفتم اول محمد رو هرجا میخواد برسون بعد زنتو .ی دونه ب ...

مگه محمدش خودش پا نداشت بره.یعنی من از همچین آدمایی آنقدر بدم میاد .دستی میخوان عروسشون رو زجرکش کنن.خدایاااااااااا حسرت ی مادر شوهر خوب به دلم موند.  

دانشجو
میدن حتماتقاص میدن..من عروسیموکوفت کردن فقط سپردم به اون بالاسری نه نفرین کردم نه کاری خودش بهترمیدو ...

ان شاءالله تقاص کاراشون رو پس میدن.منو تو هم میشینیم وقتی اون زمان رسید با لذت نگاهشون میکنیم.

دانشجو
مگه محمدش خودش پا نداشت بره.یعنی من از همچین آدمایی آنقدر بدم میاد .دستی میخوان عروسشون رو زجرکش کنن ...

حالا فکر کن شوهرم جنوب بود .راننده شخصی داشت.بعد اومد شهرمون مرخصی مثلا فقط شبا همو میدیدیم کل روز در خدمت داماد بود.۲۰ ۲۵ روز .