2777
2789
عنوان

طلاق

434 بازدید | 35 پست

سلام. من با شوهرم اختلاف دارم چند روز پیش بیرونم کرد و خونه مادرم هستم،اما اینجا هم خواهر و برادرم راضی نیستن که اینجا باشم و میگن نباید اینجا بمونی،چیکار کنم حالم خیلی بده

برو بهزیستی جامیدن

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خونه پدرمه هروقت خونه شما اومدم بیرونم کنید ، فقط پدر و مادر اونا که نیستن

اینا رو گفتم فایده نداره،خسته شدم خودم حالم بده اینا هم درکم نمیکنن،آنقدر تو گوش مامانم خوندن که مامانم هم با اونا موافقه

اینا رو گفتم فایده نداره،خسته شدم خودم حالم بده اینا هم درکم نمیکنن،آنقدر تو گوش مامانم خوندن که مام ...

بهرحال چاره ای نداری و باید تحمل کنی تا تکلیفت معلوم بشه ، خانواده باید همچین وقتایی به درد آدم بخوره وگرنه چه فرقی با غریبه داره 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
بهرحال چاره ای نداری و باید تحمل کنی تا تکلیفت معلوم بشه ، خانواده باید همچین وقتایی به درد آدم بخور ...

واقعا،دلم میخواد برم و برا همیشه قیدشون رو بزنم اما کارای طلاقم طول میکشه

میگن مزاحم مادرم هستی و مادرم ناراحته میخوای طلاق بگیری،سکته اش میدی.

خونه بگیر برو اصلا اونام بخوان باید مستقل شی من خودمم تو مرحله طلاقم خواهرام و خونوادم خیلی کمکم کردن شوهر بی وجودم همچیمو گرف ولی خیلی زود رنج شدم میخوام مستقل شم نمیزارن 

اگر امکانش رو داری مستقل باش وقتی خودت شاغلی نذار روی خواهر برادرت به روت باز شه و حرمتا از بین بره ...

هنوز طلاق نگرفتم،میشه خونه جداگانه بگیرم؟خودم شاغلم مشکل مالی ندارم