2777
2789
عنوان

بی بی سلیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 23 پست
عزیزم نتیجه گرفتی؟

خیلی از مشکلاتی که داشتم درمان شد ولی هنوز باردار نشدم

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس الکیه

نمیدونم عزیزم خیلیا پیشش باردار شدن 

اما علت ناباروری من مشکلات ماورایی هست وگرنه خودم و شوهرم کاملا سالمیم 

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
نمیدونم عزیزم خیلیا پیشش باردار شدن  اما علت ناباروری من مشکلات ماورایی هست وگرنه خودم و شوهرم ...

من شنیدم به آقایون یک دلیل و به همه خانوما یک دلیل میگه 

عزیزم وقتی سالمی الکی خودتو الاف دکتر رفتن نکن یک ختم بردار و مطمئن باش که بهت میده خدا

من شنیدم به آقایون یک دلیل و به همه خانوما یک دلیل میگه  عزیزم وقتی سالمی الکی خودتو الاف دکتر ...

نه اینجوری هم نیس ، مثلا به من گفت سالمی اما یکمم رحمت سرده ، به یکی گفت لوله هات بسته اس یکی تنبلی تخمدان داشت ، اینجوری نبود که به همه یه چیز بگه 

ولی به نظرم یه نسخه برو پیشش خیلی دانا هست 

من قبلا مشکل زیادی داشتم ولی بعد از مصرف داروهاش الان فهمیدم که تخمک گذاریم کامل انجام میشه 

ان شاء الله که همین ماه باردار باشم

انشالله عزیزم 

منم اقدامم