2777
2789
عنوان

بی بی سلیمانی

394 بازدید | 23 پست

سلام کسی پیش بی بی سلیمانی رفته؟ 

نتیجه دیدین؟

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی هست؟؟

یه خانومی که برای بارداری خیلی رفتن پیشش و نتیجه دیدن

ربِّ لا تَذَرنی فَرداً و اَنتَ خیرُ الوارثین.                     برای باردار شدنم دعا کنید لطفاً😭😭😭😢😢😢😢😢
برای پسردار شدن هم نسخه میده؟

بله برای پسر دار شدن ۳ ماه باید داروهاشو مصرف کنی

تلفنی هم ویزیت می کنه یا فقط حضوری باید رفت آخه من مشهد نیستم

نه فک نکنم تلفنی ویزیت کنه باید بری اونجا

عزیزم اگه آدرس داره بدید یا اگه اینجا نمیشه توی خصوصی بهم بدید احتمالا 2-3 ماه دیگه مشهد برم بلکه ه ...

فلکه ابوطالب ، حرعاملی ۴۸ ،چهارراه دوم سمت راست ، پلاک ۳۲۴

این آدرسشه،  باید حضوری برین ساعت ۳ تا ۸ شب معمولا به جز پنجشنبه وجمعه 

عزیزم اگه آدرس داره بدید یا اگه اینجا نمیشه توی خصوصی بهم بدید احتمالا 2-3 ماه دیگه مشهد برم بلکه ه ...

اگه من نتیجه دیدم بهتون خبر میدم تا سعی کنید بیاید چون من ۱۴ ماهه اقدامم و هنوز نتیجه نگرفتم

عزیزم شما نتیجه گرفتین ؟

عزیزم دارم دارو مصرف میکنم ، ماه دیگه اگه همسرم اوکی بشه اقدام میکنم