2777
2789
عنوان

حالم بده🥲

188 بازدید | 13 پست

بچه ها من امروز وقت آرایشگاه داشتم ساعت شیش رفتم نه و نیم اومدم یکم طول کشید اکسشن بافت بود از اولش شوهرم حوصله نداش هی غر میزد ماشینشم سوت میزد برده بود درسش کردع بود اما درس نشده بود منو برد و خودش منتظرم شد رف تعمیرگاه و این چیزا بارها بخاطرش صبر کردم وقتی اومدم سوار ماشین شدم حتی ی سلام نکرد بام هیچی نگف تا خود خونه پیتزا خورده بود اضافش رو گذاشته بود بر من 🥲 منو اورد خونه بابام چون عقدیم خودشم رف خونه خودشون گف بد میام هیچی نگف حتی نگف زش شدی چی شدی راستی کارت هم گم کرده حقیقتا دلم بدجور گرفته پارسالم همینجوری کرد کلی رو سرم داد زد از درون دارم میترکم هیچی نمیتونم بگم لطفا بگید حق با کیه

دم عید همیشه همینه خانواده ها میپرن به جون هم کاش عید هی نیاد

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی با ارامش بهش بگو کار ارایشگاه همینه طول میکشه عزیزم اگه میدونستم اینجوری ناراحت میشی اصلا نمیگفتم بهت خودم میرفتم و اینکه معطل هم نشدی رفتی به کارات رسیدی

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮
حقیقتا بدجور پرع دلم من با پول خودم خرید کردم هزارتومن هم ازش نگرفتم

اشتباه کردی دیگه ازهمین اول براش جابندازیه وظایفی داره اینطوری عادت میکنه پول نده

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
خیلی با ارامش بهش بگو کار ارایشگاه همینه طول میکشه عزیزم اگه میدونستم اینجوری ناراحت میشی اصلا نمیگف ...

نه عصابش خیلی خورد بود ولی هیچی بم نگف نه داد زد نه حرف زد هیچی ولی بدجور دلم پره دلم میخواد یکی باشه براش همه چیو بگم